2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Paletta

Paletta: Gospel Advent Nagykoncert

A Paletta keddi adásában egy adventi koncertől, Kollányi Zsuzsi és Roy vadonatúj duettjéről, valamint egy nagyszabású születésnapi előadásról is kérdezte vendégeit a műsorvezető, Turda Adrienn.

  • Paletta: Gospel Advent Nagykoncert

Gospel Advent Nagykoncert – a legnépszerűbb karácsonyi slágerekkel

A szeretetet és az összetartozást közvetíti a Together Gospell Singers formáció, amely adventi koncertre várja a zenebarátokat. A zenekar ünnepre hangoló műsora december elsején, advent első vasárnapján lesz, Budapesten. A kórus tagjai a Shygys frontembereként ismertté vált Gajdos Attila, Mogyoróssy Adrienn, valamint a dalszerző-énekesnő Sándor Évi. Olyan népszerű karácsonyi dalok gospel átiratát hallhatjuk tőlük, mint a Last Christmas, a Let it snow vagy a Csendes éj, de kevésbé ismert dalok is felcsendülnek az adventi koncerten.

Ég veled – Kollányi Zsuzsi és Roy vadonatúj duettje

Roy és Kollányi Zsuzsi jellegzetes hangja csendül fel legújabb duettjükben, amely egy hónap alatt nagyon sok rajongóhoz eljutott. A dal már egy éve megszületett, de mostanra állt össze úgy, ahogy azt az alkotók elképzelték. Kollányi Zsuzsi az utóbbi időben mind Majka oldalán, mind pedig önálló előadóként meghatározó sikereket ért el a popzenében. Kohánszky Roy a Roy és Ádám formáció tagjaként több évtizede óriási tömegeknek játszik. Az „Ég veled” kapott egy fekete-fehér, igazán érdekes, cirkuszi hangulatú videót is. 

Boldiötven – születésnapi koncert az Erkel Színházban

László Boldizsár idén ünnepli 50. születésnapját, ez alkalomból 2020. január 6-án, Boldizsár-napon az Erkel Színházban ad nagyszabású koncertet. Ez alkalommal a közönség nagy meglepetésére örökzöld dalokat is hallhat tőle, olyan magyar és amerikai előadók dalait dolgozza fel, akik hangban és zeneiségben mindig is közel álltak hozzá.  A nem mindennapi előadáshoz Magyarország első számú Big Bandjét, a Budapest Jazz Orchestrát kérte fel. A koncerten színpadra lép Szekeres Adrienn, Rálik Szilvia, Nánási Helga és Schell Judit is.

Teljes műsor: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!