2019. szeptember 17.,
kedd, Zsófia napja

Paletta: Galambos Péter ezüstérmes lett könnyűsúlyú egypárban

Hír TV

2019. szeptember 13., péntek 18:55

A Hír TV pénteki Paletta című műsorában Székely Ádám és Gyorgyevics Benedek beszélt a müncheni Real Exporól, Galambos Péter ezüstérmének megszerzéséről és Paksi Endre, az Ossian szombati lemezbemutató koncertjéről.

Ingatlanfejlesztési szakkiállítás és vásár

Székely Ádám, az Ingatlanfejlesztési Kerekasztal Egyesület alelnöke és Gyorgyevics Benedek, a Liget Budapest Projekt Megvalósításáért Felelős Városliget Zrt. vezérigazgatója beszélt az október 7-től 9-ig tartó mücheni Expo Realról. A rendezvényre már ötödik éve, a Liget Projekttel harmadik éve mennek ki. Az Expo Realon több, mint 40 000 ember keresi a különféle ingatlanok adta lehetőségeket.

Evezős-VB: Galambos Péter ezüstérmes lett könnyűsúlyú egypárban

Galambos Péter, Európa-bajnok evezős beszélt ezüstérmének megszerzéséről, valamint a verseny izgalmairól. Eleinte olasz, majd később ausztrál ellenfele okozta nehézségeiről. A nemsokára következő országos bajnokságon három versenyszámban is indul, mindegyikben címvédőként. Azt követő terveiről is halhattuk.

A Reményhozó lemezbemutató koncert szeptember 14-én

Az Ossian zenekar megalakulásáról is halhattuk Paksi Endrét, az Ossian együttes énekesét, aki basszusgitárosként kezdte, majd dalszövegírással folytatta. Három hónap alatt dupla platina lett a Reményhozó album. A régi idők trendjeiről, módszereiről és a mai világ stílusainak nyitottságáról is beszélt. Szeptember 14-én, Budapesten, a Barba Negra Trackben lesz a lemezbemutató koncert, melynek vendége a lengyel Crystal Viper.

Hír TV