2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Paletta

Paletta: Gájer Bálint is fellép a hétvégi Jazzy Fesztiválon

  • Paletta: Gájer Bálint is fellép a hétvégi Jazzy Fesztiválon

Lajta Gábor - Az ajtón túl – Festmények 1985-2019 kiállítása az elmúlt 33-34 év terméseiből szemezget. A jogászból lett festőművész műtermi modellek után festett aktképei, koncert- és éjszakai képei, valamint Az oroszlán nyelve című sorozatának darabjaiból is láthatunk egy válogatást. Ezek mellett még szerepel a 32 éve be nem mutatott geometrikus festményekből néhány, és egy fotósorozat egy megsemmisült nagyméretű objektről, egy festett ajtóról. A kiállítás november 17-ig tekinthető meg a Műcsarnokban. A Palettában a kurátor és a művész segítségével ismerhettük meg közelebbről Lajta Gábor munkásságát.

A folytatásban a bélyegek világában időztünk egy kicsit: egy bélyegszakértővel nagyon drága és ritka darabokat csodálhattunk meg. Vajon mennyiért kelt el a világ legdrágább külföldi és magyar bélyege, ez is kiderül az adásból. Egyébként most péntektől vasárnapig 12 ország képviselteti magát a Hunfila 2019 Budapest – Nemzetközi Bélyegkiállításon. A Stefánia Palotában zajló eseményről is megtudtunk néhány érdekes információt a Palettában.

Mozgalmasnak ígérkezik a hétvége, hiszen Budapest ad otthont a Jazzy Fesztiválnak. A szervezők a Paloznaki JazzPiknik hangulatát szeretnék kipróbálni a fővárosban és erre tökéletesnek ígérkezik a Jazzy Fesztivál. A kétnapos rendezvényen fellép Gájer Bálint is, egyórás műsoráról részletesen mesélt a Paletta műsorvezetőjének.

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!