2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Paletta

Paletta: Felejthetetlen este a szerelem és a tánc jegyében

A Paletta csütörtöki műsorában plasztikai sebész árult el részleteket a téli anyajegy eltávolításról, Ivancsics Ilona mutatta be az általa rendezett Magyar meséket, valamint Turda Adrienn vendége volt az idei Gránit Oroszlán Díj apa kategóriájának győztese is.

  • Paletta: Felejthetetlen este a szerelem és a tánc jegyében

Télen érdemes leszedetni az anyajegyeket

A téli időszakban többszöröse a betegforgalom a különböző ambulanciákon, társadalombiztosítás által finanszírozott helyeken és a magánrendeléseken is. A bőrgyógyászok azért javasolják ilyenkor az anyajegyek eltávolítását, illetve a műtéteket elvégeztetni, mert a téli, őszi időszakban szebben gyógyulhatnak a sebek. Ez azért van így, mert az erős napsugárzás kevésbé éri a frissen operált területeket, továbbá a verejtékezés nem akadályozza a sebgyógyulást. A beavatkozásokról Dr. Kovács András plasztikai sebész árult el részleteket.

Magyar mesék – Felejthetetlen este a humor, a szerelem, a zene, és a tánc jegyében

Ivancsics Ilona és Színtársai mutatják be a Magyar mesék – vidéki csetepaté két részben című előadást. Móricz Zsigmond azért írta meg a művet, hogy a paraszti világot, annak a kultúráját megmutassa, ne csak a budapesti urbánus világ legyen előtérben. Móricz a paraszti életet meglehetősen ismerte, ez a humor köszön vissza az egyfelvonásos darabokban. Ivancsics Ilonának ez volt az első rendezése, elmondása szerint a színészekkel együtt ő is rendkívül élvezte a vidéki szófordulatokat, azt a világot, amely ezt a paraszti világot jellemezte. A bemutató Tökölön volt, az előadást Szegeden, Nagybajomban és Pomázon is megtekintheti a nagyérdemű.

Átadták az idei Gránit Oroszlán Példakép Díjakat

A Férfiak Klubja által életre hívott Gránit Oroszlán Példakép Díjjal minden évben a felelősségteljes, a hétköznapok küzdelmeiben példát mutató férfiakat jutalmazzák. Az apa kategóriában idén Terdik János görögkatolikus lelkész részesült az elismerésben. Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója elmondta, ha valaki nem tudatosan akar jó apa lenni, akkor nem lesz az. Ezért nap, mint nap tenni kell. Terdik János szerint pedig nem attól lesz jó apa valaki, hogy tökéletesnek tartja magát, hanem attól, hogy tudja a hibáit is.

Teljes műsor: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!