2020. február 17.,
hétfő, Donát napja

Paletta: Február 8-án újra Semmelweis Egészség Nap

Hír TV

2020. január 27., hétfő 19:09

A hétfői Palettában a következő Semmelweis Egészség Napról, az egészséges életmódra nevelés fontosságáról és Európa legnagyobb Passiojátékáról is szó esett.

 

Február 8-án ismét Egészség Nap lesz a Semmelweis Egyetemen, Dr. Matos László oktatási dékánhelyettes mondta el a részleteket a Palettában. Ahogy fogalmazott a sportkardiológiától a konduktív nevelésen át a betegbiztonságig változatos programokkal várják az érdeklődőket a Semmelweis Egészség Napok februári alkalmán. A Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika programjain interaktív bemutatók és előadások lesznek, a Pető András Karon a szülők és a gyerekek is megtalálják az őket érdeklő programot, míg az Egészségügyi Közszolgálati Kar Egészségügyi Menedzserképző Központjának programjában a betegbiztonság és a jövő egészségügye lesz fókuszban.

A folytatásban maradtunk az egészség témakörénél, a sport fontosságáról, az egészséges életmódról beszélgetett a Paletta műsorvezetője Kozma Zsuzsanna személyi edző, zenepedagógussal.

A műsor utolsó részében pedig önkénteseket kerestünk: április 4-én kerül sor Európa legnagyobb Passiojátékára, a szervezők 2020 önkéntest várnak a produkcióhoz. A 70 perces játékra február 26-ig lehet jelentkezni.

Teljes adás: 

Hír TV