2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Paletta: Európa legnagyobb passiójátékát mutatják be Budapesten

Hír TV

2020. március 5., csütörtök 18:33

A csütörtöki Palettában betekinthettünk egy táncprodukció lévén a klasszikus, mégis modern balett világába, szót ejtettünk Európa legnagyobb passiójátékáról, melyet április 4-én mutatnak be és végül Kocsis – M. Brigitta második könyvét is megismertük.

 

A képfaragó az Operettszínházban

Megvolt a bemutató az Operettszínházban: a darabról Kozmér Alexandrával és Sík Milánnal beszélgetett a műsorvezető. A táncprodukció egy alkotóválságban szenvedő művészről szól, aki képtelen túllépni önmagán. Hirtelen belép az életébe a múzsa, aki ismét alkotásra hívja a festőt.

Európa legnagyobb passiójátékát mutatják be Budapesten

2020 önkéntes szereplésével kerül bemutatásra Európa legnagyobb passiójátéka 2020. április 4-én, két időpontban a Papp László Budapest Sportarénában. Az Aréna küzdőtere színpadtérré alakul, ahol Jézus életének utolsó napjait, óráit 2020 korhű jelmezes önkéntes közreműködő segítségével adják elő, egy 70 perces passiójátékban. A Passió 2020 hőse Jézus mellett egy mai huszonéves, pályakezdő fiatalember, aki saját kételyein, útkeresésén keresztül szemléli Jézus szenvedéstörténetét és jut el általa saját útjának megtalálásához.

27 novellával jelent meg Kocsis – M. Brigitta második könyve

Kocsis – M. Brigitta újságíróval zártuk a csütörtöki Palettát. Nem emlékszem ilyesmire címmel jelent meg legújabb könyve, prózai írásairól mesélt Szani Rolandnak.

Teljes adás:

Hír TV