2020. szeptember 21.,
hétfő, Máté, Mirella napja

Paletta: Diótörő az Operettszínházban

Hír TV

2019. december 13., péntek 18:53

A Paletta pénteki előadásában egy klasszikus balettelőadásról, valamint a Szülők Háza Alapítvány karácsony előtti programjairól kérdezte vendégeit Szani Roland műsorvezető.

Diótörő az Operettszínházban

A darabot a Magyar Táncművészeti Egyetemmel közösen állítja színpadra az Operettszínház, Harangozó Gyula rendezésében és koreográfiájával. Harminc év után láthat ismét balettelőadást a közönség a teátrumban. A különböző szerepekben az egyetem végzős növendékei és egészen pici gyerekek is láthatóak. A Diótörő két felvonásból áll, játékideje 2x50 perc. Mivel ez a világ legnépszerűbb gyerekbalettje, megtekintését már 6 éves kortól javasolják.  A premier december 20-án lesz.

Angyal program, ahol egy kisgyermek álmát lehet valóra váltani

A Szülők Háza Alapítványt dr. Kemény Dénes hozta létre, azzal a céllal, hogy az alapítvány szervezeti formában képviselhesse tovább a 2007 óta működő Szülők Háza mozgalom elveit és céljait. Tevékenységükkel hátrányos helyzetű családoknak, gyermekotthonokban élőknek nyújtanak segítséget. Karácsony közeledtével elindították az Angyal programot, amelynek lényege, hogy a gyerekek megírhatják, milyen ajándékot szeretnének, amire az alapítvány dolgozói megtalálják a megfelelő felajánlásokat.

Teljes műsor:

Hír TV