2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Paletta

Paletta: Dallal népszerűsítik a nevelőszülőséget

Egy olyan dalban gondolkodott, amely keresztülível a mindenkori divaton – mondta Dandó Zoltán a Hír TV Paletta című műsorában, arról a dalról, mellyel a nevelőszülőséget szeretnék népszerűsíteni.

  • Paletta: Dallal népszerűsítik a nevelőszülőséget

A keresztény szellemiségű könyvkiadók legnagyobb seregszemléjét 27. alkalommal rendezi meg a Szent István Társulat, idén május 13. és 18. között. A Palettában Farkas Olivér, a társulat igazgatója mesélt a könyvhétről, melyen 29 könyvkiadó közel 7 ezer kiadvánnyal, köztük 53 könyvheti újdonsággal várja az olvasókat.

Szó volt még a május 19-én a Várkert Bazárban megrendezésre kerülő családi napról, mellyel a nevelőszülőséget népszerűsítik majd. Az alkalomból „Befogadlak” címmel született egy dal is, melyről Dandó Zoltán, a dal zeneszerzője mesélt a műsorban.

Török Ádám Máté Péter-díjas fuvolista, énekes és dalszövegíró pedig arról a különleges estről beszélt, melyre májust 17-én kerül sor a Metro Klubban.

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!