2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:25

Paletta

Paletta: Budaörsön ad koncertet a Bolyki Brothers január 11-én

Az év 3. Palettájában a Bolyki testvérekről, a sportról és az étkezésről, valamint egy 50. éves jubileumi koncertről volt szó.

  • Paletta: Budaörsön ad koncertet a Bolyki Brothers január 11-én

5 giga

„Itt a Bolyki Brothers-nek a gigáiról van szó, amikor az 5 gigabájt témát feszegettük, illetve próbáltuk ezt a koncertet elindítani és hát az oké, hogy itt az 5 gigabájt helyett az 5 giga nálunk az akapella az az önkéntes mérvadó, tehát a stílusok azok változnak, viszont az előadásmód az általában az 5 torok és mi próbálunk hangszerekké válni.”

– mondta a műsorban Bolyki Balázs, a Bolyki Brothers énekese.

Mozgás, konyha és lélek

„Test, lélek és szellemből állunk, mind a három területtel nagyon jó foglalkozni. Nagyon örülök, hogy így vezetted fel a gondolatot, mert az egyiket el szokták hanyagolni rendszerint az emberek. Nem mindegy, hogy lelkileg is mivel tápláljuk magunkat így az újévben. Én azt mondtam egyébként karácsonykor is, hogy annak is megvan az ideje, hogy együnk és, hogy tényleg elfogadjuk az életnek a bőségét ilyen módon, hogy ne karácsonykor akarjunk lefogyni meg diétázni, de ilyenkor meg meg lehet ülni ezt a hullámot az új évnek az új erejét, hogy ez nekünk is ad egy belső lelki erőt, hogy na akkor kezdjünk el valami újat.”

- fejtette ki véleményét Pinviczky Dóra holisztikus dietetikus.

Boldi50 – Születésnapi koncert az Erkel Színházban

„Nekem a legfontosabb az, hogy egy olyan eseményt hozhattam létre, amiben mindenki olyan szinten partner volt, hogy magam is meglepődtem egy idő után, hogy úristen, ez ennyire fontos lett mindenki számára.”

– beszélt születésnapi koncertjéről László Boldizsár énekes.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!