2021. március 6.,
szombat, Leonóra, Inez napja

Paletta: Bringára a nemzeti összetartozás jegyében!

Hír TV

2019. július 29., hétfő 18:50

A Hír TV Paletta című műsorát egy klippel kezdtük: Ember Márk legújabb dalát hozta el nekünk, utána bringára pattantunk majd elugrottunk Máltára.

A hétfői Paletta vendége volt Ember Márk a Vígszínház színművésze, énekes, aki a műsorban legújabb videoklipjének forgatásáról árult el részleteket. Az interjúból igazi kulisszatitkok derültek ki a „Nem, nem, nem” című dalról. Ember Márk második klipjének mélyebb üzeneteit is megfogalmazta a műsorvezető, Szani Roland kérdésére. 

Szó volt a műsorban a „Tekerj otthonról hazáig” elnevezésű programról, amelynek keretében négy helyszínről összesen 76 település érintésével haladnak a kerékpárosok Budapest felé, ahová egyszerre érkeznek meg augusztus 20-án. Az egyik útvonal Dunaszerdahelyről, a másik Nagyváradról, a harmadik Szabadkáról, a negyedik pedig Beregszászról indul. Az emléktúráról Erdei Zsolt világbajnok ökölvívó is nyilatkozott, aki csatlakozott a - nemzeti összetartozást hangsúlyozó - kezdeményezéshez. 

A műsor utolsó részében Palotás Petra volt a vendég, akinek immár 8. könyve jelent meg, „A szárnyaszegett pillangók” második kötete. Az írónő legújabb regényében sok mámor, romantika, titok és kaland várja az olvasót, ezúttal elsősorban Máltáról.

A teljes adás: 

Hír TV