2019. október 17.,
csütörtök, Hedvig napja

Paletta: Boggie és Kárász Eszter sanzonestjei

Hír TV

2019. július 2., kedd 18:50

A keddi Palettában Csemer Boglárka, azaz Boggie és Kárász Eszter mesélt közös sanzonestjükről, a Chanson Elysée-ről. megismertük a 16. Tihanyi Szabadtéri Játékok programjait valamint a csopaki művésztelepről is szó esett.

A Fonogram- és Hangvilla-díjas Csemer Boglárka, azaz Boggie és az Edith Piaf alakját felidéző, Padam című estjéről is ismert színésznő, Kárász Eszter közös sanzonesteket tart. A Chanson Elysée című előadásuk klasszikus és új keletű francia slágerekből épül fel. A stúdióban a két énekes.

Idén is Tihanyi Szabadtéri Játékok! A Bujtor István indította programsorozat 16. nyáron várja koncertekkel és előadásokkal a színházbarátokat. A részletekről Bujtor Juditot kérdeztük.

Művésztelep Csopakon! A Baska-Rényi művészdinasztia  alapította táborban grafikusokat, festőket, divattervezőket, filmeseket, fotósokat, formatervezőket és építészeket várnak. A tábor árveréssel zárul, amellyel a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet kívánják támogatni. Az árverésben részt vevő alkotások a táborlakó diákok ott készült rajzaiból, szobraiból és festményeiből kerülnek ki. Vendégünk Baska Balázs filmrendező, grafikusművész.

Hír TV