2019. október 17.,
csütörtök, Hedvig napja

Paletta: Befogadlak klip

Hír TV

2019. július 1., hétfő 18:49

A Hír TV Paletta című műsorában szó lesz a Befogadlak programról, melyhez készült egy dal, az előadók közül ketten, Kollányi Zsuzsi és Szolnoki Péter osztották meg élményeiket. A sportrovatban vendégünk volt a kétszeres világbajnok paratriatlonista Boronkay Péter. Kendi Lajos operaénekes mesélt karrierjének főbb állomásairól.

Új videoklip hívja fel a figyelmet a gyermekvédelemben élő gyermekekre és a nevelőszülői hivatás fontosságára. Tavaly ősszel indult útjára a gyermekvédelemben élő 23 ezer gyermek helyzetét a középpontba állító és a nevelőszülői hivatást népszerűsítő Befogadlak program. Ugyanezzel a címmel pedig született egy dal, amelyhez most elkészült a videoklip is. A stúdióban a szerzemény előadói közül ketten: Kollányi Zsuzsi és Szolnoki Péter, akik egyben közös dalukról is beszéltek.

Idén harmadik alkalommal rendezték meg a közép- és olimpiai távú triatlon magyar Kupát Tiszalökön. Az 1500 méter úszásból, 40 kilométer kerékpározásból és 10 kilométer futásból álló távon a közel 140 induló közül Boronkay Péter abszolút 4. helyen ért célba, korosztályában pedig a dobogó második fokára állhatott fel az ép versenyzők között! A sportrovatban vendégünk volt a kétszeres világbajnok paratriatlonista Boronkay Péter.

206 alkalommal, négy nyelven énekelte A sevillai borbély Figaróját Európa-szerte és a Távol-Keleten, a Nabucco címszerepében pedig 2010 óta több mint ötvenszer láthatta a közönség. Nemrég Kassáról tért haza, ahol a Rigoletto címszerepét énekelte, június 29-én pedig a szentendrei Fő téren tartott Operagálán is fellépett. Július 4-én a hazai Co-Opera társulatával lép színpadra Bécsben, a Figaro grófjaként. A stúdióban ezekről kérdeztük Kendi Lajos operaénekest.

Hír TV