2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Paletta: Barbara Streisand Musical Dalok Koncert

Hír TV

2019. november 25., hétfő 18:50

A Palettában ezúttal felcsendült egy igazi "Streisand"-os hang, veterán motorosok mutatkoztak be, valamint szó volt az idei év legsikeresebb cégeiről is.

Songs of Streisand with Ester – Barbara Streisand Musical Dalok Koncert

Bemutatkozó koncerttel debütál a „Barbara Streisand dalok Estertől” nevű zenekar, amely 2019 januárjában alakult. Az énekesnőnek, Tátrai Eszternek van egy különleges "Streisand"-os hangja, amely meghatározó volt a formáció létrejöttében. Ez a műfaj a jazz, a musical és a pop stílusának a keveredése, amelynek előadásához igen jól képzett zenészek szükségesek. A koncert november 30-án lesz a Fedák Sári Színházban, ahol kevésbé közismert dalokat is meghallgathat a közönség.

Veterán motorversenyzők kaptak gyémánt versenyengedélyt

Négy, kilencven éves motorversenyzőt lepett meg gyémánt engedéllyel a Magyar Motorsport Szövetség. Hermann Henrik, a szövetség elnöke műsorukban elmondta, ezzel a lehetőséggel azon a versenyen állnak rajthoz a kedvezményezettek, ahol ők szeretnének. A Palettában többszörös bajnok veterán motorozók is bemutatkoztak, akik még kilencven évesen is a motorsport megszállottjai.

Már a standokon a Figyelő TOP200 Magyarország legnagyobb cégei évkönyv

A Figyelő gazdasági hetilap több mint húsz éve állítja össze a legnagyobb vállalkozások rangsorát. Az első kétszáz cég adja a hazai GDP jelentős részét, így a 2019-es kiadvánnyal átfogó képet kaphat az olvasó a gazdaságról is. Szajlai Csaba a Figyelő főszerkesztő-helyettese a műsorvezető kérdésére elmondta, jó hír, hogy egyre több a magyar tulajdonú cég az első kétszáz között. Ebből a listából arra lehet következtetni, hogy folyamatosan nő a hazai foglalkoztatás és a bérek is emelkednek.

Teljes műsor:

Hír TV