2020. május 25.,
hétfő, Orbán napja

Paletta: 5. alkalommal rendezik meg az Újbudai Egészségpartot!

Hír TV

2019. szeptember 18., szerda 18:55

A szerdai Palettában a Gül Baba Kulturális Fesztivál, a Magashegyi Underground új klipje és az 5. Újbudai Egészségpart! adták a beszélgetések alapjait.

Szeptember 20. és 22. között először rendezik meg a Gül Baba Kulturális Fesztivált

Szalai István, a Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány vezérigazgatója beszélt arról ki is volt Gül Baba és miről is szól ez a rendezvény. A Gül Baba Kulturális Fesztivál lesz a teljesen felújított türbe első évének lezárása. Szitha Miklós, a Talamba ütőegyüttes zeneszerzője pedig a 3 napos fesztivál első napi koncertjéről mesélt. Az esemény nem csupán a kulturális kiállítóhely és komplexum, de kultúrák, korok és generációk találkozási helye is lesz egyben.

Új klippel jelentkezik a Magashegyi Underground

Bocskor Bíborka, a Magashegyi Underground énekese beszélt a Tisza-tónál történt forgatások kulisszatitkairól. Az Indián és csapata rendezte A legszebb tévedésünk című vadonatúj számukról, a dalszövegről, valamint annak üzenetéről is beszélt Szani Rolandnak. Leendő terveik mellett, november eleji koncertjükről is szó esett.

5. alkalommal rendezik meg az Újbudai Egészségpartot!

Király Nóra, a FICSAK (Fiatal Családosok Klubja) elnöke foglalta össze a 3 pillérre épülő Újbudai Egészségnap! rendezvény programjait, melyet idén már 5. alkalommal rendeznek meg. A 3 pillér, melyre a rendezvény épül, a rendszeres testmozgás, a helyes táplálkozás és a lelki egészség. A rendezvényen rengeteg sportolási lehetőség, táplálkozási tanácsadás, különböző szűrések, színpadi programok várják majd az érdeklődőket most vasárnap, a Feneketlen-tónál. Farkasházi Réka színész, énekes pedig a Tintanyúl második fellépéséről beszélt a hétvégi rendezvényen, ahol várják a kisgyermekes családokat. 

Hír TV