2019. március 25.,
hétfő, Irén, Irisz napja

Budapest Dal

Hír TV

2019. február 21., csütörtök 16:25, frissítve: csütörtök 16:26

Ismét meghirdette fiataloknak szóló négykezes zongoraversenyét Várnagy Andrea zongoraművész. A Zenevarázslat című egri rendezvénysorozat legfőbb célja a tehetséggondozás. A gyerekeknek szóló rajzpályázatra a zenélés örömét kifejező alkotásokat várják. Várnagy Andrea zongoraművész volt a vendégünk.

Magyarország első borturisztikai kiállítását rendezik a Mezőgazdasági Múzeumban. A Borért kiemelt meghívottja a Pannon Borrégió. A rendezvényen pincészetek, szállásadók, éttermek mutatják be kínálatukat a Vajdahunyadvárban. Sztanev Bertalan szervező és Szekretár János borász voltak a vendégeink.

A fővárosi önkormányzat második alkalommal hirdette meg a Budapest Dal pályázatot. Idén Budapest Európa sport fővárosa, ezért dinamikus, mozgásra inspiráló dalokat várnak a versenybe, ahol a fiatal fővárosiakat megszólító, pozitív érzelmeket és emlékeket idéző slágereket részesítik előnyben. Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes és Rakonczai Viktor zeneszerző, előadóművész voltak a vendégeink.