2019. május 21.,
kedd, Konstantin napja

Álom

Hír TV

2019. február 26., kedd 14:55, frissítve: péntek 07:52

Hét művész állítja ki alkotásait a Műcsarnok különtermek című kiállításán. A különtermek kiállítói különböző képzőművészeti ágakban alkotnak és a munkásságuk karaktere is eltérő. a festő szakon végzett Horváth Éva Mónika munkái és performanszai évek óta a tömeg vizuálisan megragadható energiája felé irányulnak. Szegő György, a Műcsarnok igazgatója és Horváth Éva Mónika képzőművész voltak a vendégeink.

Nem rég jelent meg a Malek Andi Soulistic projekt „Álom” című lemeze, amelyet az azonos című koncertsorozaton mutatnak be. A formáció most pedig gospel stílusú új albummal készül. A Malek Andi Soulistic Projekt a Jazz és az R&B stílusokat keveri a magyar népzenével. Malek Andrea énekessel és Jáger Bandi zenésszel beszélgettünk.

Koncertsorozaton mutatja be a Malek Andi Suolistic Project Álom címmel megjelent új lemezét. Az Álom című album a gospel hangzásvilágát idézi. Malek Andrea és Áger Bandi dalai a jazz, a rhythm and blues és a népzene stíluselemeit ötvözi. Malek Andrea énekessel és Jáger Bandi zenésszel beszélgettünk.