2021. 09. 28. Kedd Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Paláver

Paláver: Az aljasság csimborasszója, amit a BBC mondott a pápalátogatásról

Paláver. A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Bayer Zsolt.

Hír TV

További epizódok

Paláver: Baloldali fordulat Berlinben

Paláver. A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Jurák Kata. 2021. szeptember 27.

Paláver: Európa jövője a gyerekekben van

Műsorvezető: Stefka István. Témáink: Európa jövője a gyerekekben van; Az ellenzék szembe köpi saját ígéreteit; Havi nyugdíj. 2021. szeptember 24.

Paláver: A Fidesz mellett állnak a fiatalok is!

Paláver. A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Jurák Kata. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Elindul a Zöld Otthon Program

Egy hét múlva indul a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja az új, energiatakarékos ingatlant vásárló családok számára.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!