2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Olimpia 2020

Selmeci Attila: Nem találok szavakat

Európa csúccsal olimpiai ezüstérem Caeleb Dressel mögött 100 méteres pillangó úszásban, egy egészen fantasztikus úszást láthattunk a magyar fenoméntól. Milyen érzés volt ez után az úszás után?

  • Selmeci Attila: Nem találok szavakat

Milák Kristóf edzője Selmeci Attila kollégánknak, Perjési Tamásnak adott interjút Tokióban.

- Hát nem tudom elmondani. Szinte nem találok szavakat rá. Kristóf óriásit úszott, megszoktuk tőle, hogy világversenyeken is mindig hozza magát. Soha nem hagyott cserben bennünket, mindig nagyot úszott. De ez a mai 100 méteres pillangó úszásban mutatott teljesítménye, úgy érzem messze fölül múlta a várakozásokat. Tudtuk azt, tudtam én, vártam én, hogy az egyéni rekordját megfogja javítani. Ugye 50.18 volt a legjobbja amit az Európa Bajnokságon úszott. Én abban bíztam, hogy közel az 50-es álom határhoz fog úszni. Ne adná isten, titkon 1-2 % esélyt adtam arra, hogy esetleg 50-en belül, 49.9-et fog úszni. Hát erre föl, jól rácáfolt. Óriásit ment, ugye új Európa rekordot, hogy minden tiszteletet megérdemel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!