2021. 09. 17. Péntek Zsófia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Olimpia 2020

Krausz Gábor brutális őszinteséggel osztotta ki a Hosszú Katinkát kritizálókat

Kifakadt az internet népe a háromszoros olimpiai bajnok mostani Tokióban nyújtott teljesítménye miatt. Hazánk egyik legismertebb séfe, Krausz Gábor pedig kőkeményen beleszáált a kommentelőkbe.

A koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztott tokiói olimpiát idén rendezték meg, ami július 23-tól augusztus 8-ig tart. Az vitathatatlan, hogy a mostani ötkarikás játékokon Hosszú Katinka kicsit rosszabbul teljesít. Ezt a tényt maga az úszó sem vitatja. Egy korábbi interjúban azt is elmondta, mi állhat a háttérben, szerinte ha nincs a pandémia okozta leállás, akkor biztosan nem így úszna.

A sorozatos támadásokat már hazánk egyik legismertebb séfe, Krausz Gábor sem bírta. Ezért egy igazán szívből jövő üzenetet tett közzé a Facebook-oldalán.

„Tudjátok mit jelent az, ha valaki 3x olimpiai, 9x világ- és 15x Európa-bajnok? Nem videojátékban, nem a kanapéról és nem álmokban. Tudjátok mit jelent? Azt jelenti, hogy azt csinál, amit csak akar! Halhatatlan, örökös Bajnok. Szégyen, ahogy ma és az elmúlt napokban megnyilvánulnak sokan. Évek óta mindenki fürdik a sikerében, amikor kevésbé megy, akkor pedig hirtelen hazaáruló? Nem tudom szebben mondani… Elmentek ti a jó büdös pi**ba! Köszönjük neked BAJNOK”

– írta posztjában a séf.

Metropol

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Paralimpia 2020: Bronzérmes a kajakos Varga Katalin

A kajakos Varga Katalin bronzérmet nyert K1 200 méteren a tokiói paralimpián. 2021. szeptember 04.

Tokió 2020 - Két magyar is bekerült a vízilabdatornák álomcsapatába

A férfiaknál Manhercz Krisztián, a nőknél pedig Parkes Rebecca került be a tokiói olimpiai vízilabdatornáinak álomcsapatába. Fotó: MTI/Illyés Tibor. 2021. augusztus 08.

Tokió 2020 - Érdekességek, rekordok a japán fővárosból

Egy doppingeset, huszonnégy világcsúcs és több mint 613 ezer koronavírusteszt - érdekességek, adatok, rekordok a július 23-án kezdődött és vasárnap véget ért tokiói olimpiáról. 2021. augusztus 08.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!