2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Fel a fejjel

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Olimpia 2020

A hosszabb vegyes számokban elúsztak reményeink

Rögtön az első fináléban volt kiért izgulnunk. Verrasztó Dávid 400 méter vegyesen vetette magát vízbe érem reményében. Fergeteges pillangó szakasszal indult a döntő, amelynek végén Verrasztó sajnos a mezőny végén fordult a hátra, amelyben felzárkózott az élmezőnyre, mellen tartotta magát, gyorson pedig az éremért harcolt, amihez közel volt, d végül a negyedik helyen végzett.

  • A hosszabb vegyes számokban elúsztak reményeink

A nőknél Hosszú Katinka címvédőként, míg Mihályvári-Farkas Viktória újoncként döntőzött. Hosszú Katinka surranó pályán 300 méterig reménykedhetett az éremben, ám a végén ötödikként csapott a célba, mögötte a hatodik helyen a táv második felében remekül teljesítő Mihályvári-Farkas Viktória végzett.

 

Fotó: Getty Images Sport -  Jean Catuffe

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!