2020. november 23.,
hétfő, Kelemen, Klementina napja

Napról napra: Újabb tiltó intézkedésekre lesz szükség a járvány miatt

Hír TV

2020. augusztus 23., vasárnap 17:55

MÁSODIK HULLÁM - újabb tiltó intézkedésekre lesz szükség a járvány miatt - jelentette be Orbán Viktor

Hamarosan újabb szigorítások lépnek életbe - jelentette be Orbán Viktor a Kossuth rádióban. A miniszterelnök elmondta: a magyar állapotokhoz képest a legtöbb országban romlik a helyzet, így hazánkra most a vírus behurcolása jelenti a legnagyobb veszélyt. Orbán Viktor hangsúlyozta: most a legfontosabb, hogy az iskolák és az óvodák a vakáció végén meg tudják kezdeni a munkát.

NEM AKAR HÁZELNÖK LENNI - Cáfolta saját szóvivőjét, és alelnökét is a Demokratikus Koalíció elnöke 

Amennyiben Gyurcsány vezetésével indul az ellenzék, akkor soha nem fog kormányra kerülni- ezt mondta Hódmezővásárhely ellenzéki polgármestere. Márki-Zay Péter szerint ha az embereknek Gyurcsány és Orbán között kell dönteni, akkor mindig az utóbbit fogják választani. Közben a DK elnöke cáfolta saját szóvivőjét és alelnökét is, állítása szerint nem fog vezető pozíciót betölteni 2022-ben. 

VÁGYAK - a szocialisták elnöke Karácsony Gergelyt szeretné az MSZP miniszterelnök-jelöltjének 

Az MSZP nem potyautas az ellenzéki összefogásban, támogatottsága pedig stabil. - így reagált a párt elnöke, Mesterházy Attila kritikájára. A szocialista párt szeptemberben dönt arról, hogy bevezetik a társelnöki rendszert. Eddig Tóth Bertalanon kívül Mesterházy Attila és Őri László jelentkezett be a pozícióért. Kunhalmi Ágnes, női társelnök-jelöltnek, egyelőre nincsen kihívója.

Teljes adás:

Hír TV