2020. november 23.,
hétfő, Kelemen, Klementina napja

Napról napra: Újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be Orbán Viktor

Hír TV

2020. október 11., vasárnap 17:50

Jön az újabb gazdaságvédelmi intézkedés - mondta Orbán Viktor a Hír TV-ben. Exkluzív, leleplező videót hozott nyilvánosságra Donáth Annáról az Informátor. A béremelés után is dolgozhatnak másodállásban az orvosok - többek között erről is szó volt a Hír TV Napról napra című műsorában.

 

Újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be a miniszterelnök a Hír Televíziónak adott exkluzív interjújában. Orbán Viktor elmondta: a 2022 december végéig zajló építkezések esetében ismét 5 százalék lesz a lakásépítés áfája. A kormányfő arról is beszámolt, hogy ezen kívül több adókönnyítésről és gazdaságélénkítő lépésről született döntés, amit a gazdaságvédelmi operatív törzs terjesztett a kormány elé.

Exkluzív leleplező videót hozott nyilvánosságra péntek esti adásában az Informátor. A felvételen Donáth Anna egyebek mellett arról beszélt: folyamatosan tanácsokkal látta el az Európai Bizottság alelnökét, hogy hogyan támadják Magyarországot. A külgazdasági és külügyminiszter szerint a felvétel nem más, mint a teljes magyar ellenzék újabb öszödi beszéde.

A béremelés után is dolgozhatnak másodállásban az orvosok - ezt a miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be a kormányinfón. Gulyás Gergely eloszlatta a Kamara azon aggályait is, miszerint az orvosokat bármikor bárhová lehetne vezényelni. A tárcavezető szerint ugyanis ezt csak veszély-helyzetben, és az ésszerűség határain belül lehet majd megtenni.

Bár újabb felvételek bizonyítják, hogy Gajda Péter kispesti szocialista polgármester tudott munkatársa drogozásáról, ennek ellenére sem Gajda, sem a főpolgármester nem reagál az újabb botrányos kispesti hang-felvételekre. A Fidesz szerint a baloldalon minden következmények nélkül marad, ha a hatalom megtartásáról van szó, erről szól a kispesti ügy is.

Soros György felszólította az Európai Uniót, hogy ne adjon pénzt Magyarországnak. Az amerikai milliárdos azt szeretné, ha Brüsszel példát statuálna hazánkkal, és próba-pert indítana ellene. Soros azután adott ki közleményt, hogy az Unió bírósága a Közép-európai Egyetem mellé állt. Karácsony Gergely főpolgármester már kijelentette: Budapest boldogan visszafogadná a CEU-t. A Fidesz szerint az amerikai tőzsde-spekuláns ismét brüsszeli emberein keresztül támadja hazánkat.

Teljes adás:

Hír TV