2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Napról napra

Napról napra: Újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be Orbán Viktor

Jön az újabb gazdaságvédelmi intézkedés - mondta Orbán Viktor a Hír TV-ben. Exkluzív, leleplező videót hozott nyilvánosságra Donáth Annáról az Informátor. A béremelés után is dolgozhatnak másodállásban az orvosok - többek között erről is szó volt a Hír TV Napról napra című műsorában.

  • Napról napra: Újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be Orbán Viktor

 

Újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be a miniszterelnök a Hír Televíziónak adott exkluzív interjújában. Orbán Viktor elmondta: a 2022 december végéig zajló építkezések esetében ismét 5 százalék lesz a lakásépítés áfája. A kormányfő arról is beszámolt, hogy ezen kívül több adókönnyítésről és gazdaságélénkítő lépésről született döntés, amit a gazdaságvédelmi operatív törzs terjesztett a kormány elé.

Exkluzív leleplező videót hozott nyilvánosságra péntek esti adásában az Informátor. A felvételen Donáth Anna egyebek mellett arról beszélt: folyamatosan tanácsokkal látta el az Európai Bizottság alelnökét, hogy hogyan támadják Magyarországot. A külgazdasági és külügyminiszter szerint a felvétel nem más, mint a teljes magyar ellenzék újabb öszödi beszéde.

A béremelés után is dolgozhatnak másodállásban az orvosok - ezt a miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be a kormányinfón. Gulyás Gergely eloszlatta a Kamara azon aggályait is, miszerint az orvosokat bármikor bárhová lehetne vezényelni. A tárcavezető szerint ugyanis ezt csak veszély-helyzetben, és az ésszerűség határain belül lehet majd megtenni.

Bár újabb felvételek bizonyítják, hogy Gajda Péter kispesti szocialista polgármester tudott munkatársa drogozásáról, ennek ellenére sem Gajda, sem a főpolgármester nem reagál az újabb botrányos kispesti hang-felvételekre. A Fidesz szerint a baloldalon minden következmények nélkül marad, ha a hatalom megtartásáról van szó, erről szól a kispesti ügy is.

Soros György felszólította az Európai Uniót, hogy ne adjon pénzt Magyarországnak. Az amerikai milliárdos azt szeretné, ha Brüsszel példát statuálna hazánkkal, és próba-pert indítana ellene. Soros azután adott ki közleményt, hogy az Unió bírósága a Közép-európai Egyetem mellé állt. Karácsony Gergely főpolgármester már kijelentette: Budapest boldogan visszafogadná a CEU-t. A Fidesz szerint az amerikai tőzsde-spekuláns ismét brüsszeli emberein keresztül támadja hazánkat.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!