2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Cirkusztestvérek 03:00

Napról napra

Napról napra: Új szakasz kezdődik a hazai oltási folyamatban

  • Napról napra: Új szakasz kezdődik a hazai oltási folyamatban

Új szakasz kezdődik a hazai oltási folyamatban: a jövő hét elejétől megindul a regisztráción alapuló oltás - ezt Orbán Viktor jelentette be a Kossuth Rádióban. A kormányfő elmondta: ha lesz elég vakcina, szóba kerülhetnek az enyhítések, addig azonban minden erőt az oltóanyag beszerzésére kell fordítani.

Türelemre intette a vendéglátóiparban dolgozókat a miniszterelnök. Orbán Viktor ugyancsak a közrádióban beszélt arról: megérti, hogy a szektor bajban van és megsürgette a támogatások kifizetését. Elmondása szerint az azonban nem megoldás, hogy megsértik a szabályokat, hiszen ezzel emberéleteket sodorhatnak veszélybe. A miniszterelnök emellett bejelentette: Magyarország legnagyobb egyetem-fejlesztése fog megvalósulni a következő néhány évben.

Három vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi az ellenzék. A 6 párt által aláírt közlemény szerint, a kormány rosszul és későn reagált a járványra és az általa okozott gazdasági válságra. A Fidesz álságosnak nevezte az ötletet, a külgazdasági és külügyminiszter szerint pedig soha nem volt annyi beruházást ösztönző program hazánkban, mint tavaly.

A botrány kirobbanása után mondott csak le a második vakcináról Gyöngyös polgármestere. Hiesz György -aki jogosulatlanul jutott a védőoltáshoz- saját magát nem, mindenki mást viszont felelősnek tart az ügyben.

Hivatali visszaélés miatt feljelentette Újbuda polgármesterét a Mi Hazánk Mozgalom. A gyöngyösi botrány után ugyanis kiderült, hogy a XI. kerület első embere is jogosulatlanul jutott koronavírus elleni vakcinához. A párt alelnöke szerint éppen most lenne nagy szükség a polgármesterek és a képviselők példamutatására.

Szembesítő kampányban mutatja be az Alapjogokért Központ a Jobbik megítélésének fejlődéstörténetét, mai szövetségeseik egykori nyilatkozatain keresztül. A kutatóintézet igazgatója szerint az elmúlt időszakban új dimenziót ért el a kettős mérce alkalmazása a hazai baloldalon. A Jobbikban Jakab Péter elnökké választása óta sorozatosak a kilépések, a távozó politikusok legtöbbje nem ért egyet a balra tolódással és a pártelnök módszereivel.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!