2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Napról napra

Napról napra: Speciális egység fogja segíteni a járvány elleni védekezést

  • Napról napra: Speciális egység fogja segíteni a járvány elleni védekezést

Speciális egység fogja segíteni a járvány elleni védekezést

Ha lesz vakcina, akkor nálunk is lesz - jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök hozzátette, ötmillió adag vakcinára nyújtott be igényt Magyarország. A járvány elleni védekezés érdekében pedig speciális egységet állítottak fel.

Nőtt a foglalkoztatottak száma hazánkban

Zöldről sárgára változtatta Spanyolország besorolását a megnövekedett fertőzésszám miatt a kormány - erről számolt be a miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón. Gulyás Gergely azt is elmondta, hogy: nőtt a foglalkoztatotti létszám hazánkban. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pedig arról beszélt, hogy a kormány támogatná a fesztiválszervezőket és egyes klubokat, hogy könnyebben talpra állhasson az ágazat.

Egyre nagyobb ellenzéki belharc bontakozik ki Gödön

Akár odáig is eljuthat a gödi politikai feszültség, hogy új választást kell kiírni a településen -mondta a Századvég jogi szakértője Magyarország Élőben című műsorunkban. A Pest megyei településen a Momentumos polgármester és a DK-s politikustársai között mérgesedett el a viszony. A két párt elnöke azóta üzenetháborúba kezdett a közösségi médiában.

Teljes adás: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!