2020. november 23.,
hétfő, Kelemen, Klementina napja

Napról napra: Speciális egység fogja segíteni a járvány elleni védekezést

Hír TV

2020. augusztus 9., vasárnap 17:50

Speciális egység fogja segíteni a járvány elleni védekezést

Ha lesz vakcina, akkor nálunk is lesz - jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök hozzátette, ötmillió adag vakcinára nyújtott be igényt Magyarország. A járvány elleni védekezés érdekében pedig speciális egységet állítottak fel.

Nőtt a foglalkoztatottak száma hazánkban

Zöldről sárgára változtatta Spanyolország besorolását a megnövekedett fertőzésszám miatt a kormány - erről számolt be a miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón. Gulyás Gergely azt is elmondta, hogy: nőtt a foglalkoztatotti létszám hazánkban. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pedig arról beszélt, hogy a kormány támogatná a fesztiválszervezőket és egyes klubokat, hogy könnyebben talpra állhasson az ágazat.

Egyre nagyobb ellenzéki belharc bontakozik ki Gödön

Akár odáig is eljuthat a gödi politikai feszültség, hogy új választást kell kiírni a településen -mondta a Századvég jogi szakértője Magyarország Élőben című műsorunkban. A Pest megyei településen a Momentumos polgármester és a DK-s politikustársai között mérgesedett el a viszony. A két párt elnöke azóta üzenetháborúba kezdett a közösségi médiában.

Teljes adás: 

Hír TV