2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Napról napra

Napról napra: Már több mint 12 millió nyugati vakcinát kötött le Magyarország

Már több mint 12 millió nyugati vakcinát kötött le Magyarország - mondta Orbán Viktor. Ismét hazánkat gyalázza Soros György és továbbra is kiáll az ellenzék Korózs Lajos mellett. Többek között ezekkel a témákkal foglalkoztunk a Napról napra legfrissebb adásában.

  • Napról napra: Már több mint 12 millió nyugati vakcinát kötött le Magyarország

Orbán Viktor: Ha Magyarország bajban van, akkor hősökben nincs hiány

Hazánk több mint 12 millió nyugati vakcinát kötött le, hogy elég legyen a magyaroknak - mondta a miniszterelnök a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor hangsúlyozta: ezek a vakcinák várhatóan a tavasz végén állnak majd tömegesen rendelkezésre. A kormányfő kitért arra is, hogy a járványügyi adatok szerint semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy hazánk túl lenne a nehezén.

Hazánk és Lengyelország elleni fellépésre buzdít Soros György

Ismét hazánkat és Orbán Viktort gyalázza Soros György. Az amerikai dollármilliárdos ezúttal a Magyarország és Lengyelország elleni fellépésre buzdította az uniós vezetőket a költségvetési vétó miatt. A tőzsdespekuláns rágalmaira válaszul a miniszterelnökséget vezető miniszter leszögezte: a magyar kormány nem fogad el semmilyen kioktatást az emberek millióit tönkretevő spekulánstól.

Nacsa: A baloldal kiközösítés helyett falaz a kamuvideós Korózs Lajosnak

Faltörő kosként tolja előre a baloldal a kamuvideós Korózs Lajost - jegyezte meg a KDNP országgyűlési képviselője. Nacsa Lőrinc kiemelte: az ellenzék folyamatosan támadja a járvány elleni védekezést, és tovább folytatja az álhírek gyártását. Ráadásul továbbra is kiállnak a politikus mellett, és a botrányok ellenére sem hívják vissza a Népjóléti Bizottság éléről.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!