2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Napról napra

Napról napra: Klíma helyett ventillátorokat szerelne a metrókocsikba Karácsony

  • Napról napra: Klíma helyett ventillátorokat szerelne a metrókocsikba Karácsony

 

Hatalmas áttörésnek, magyar és lengyel közös sikernek nevezte Orbán Viktor a kedd hajnalra megszületett brüsszeli megállapodást. A miniszterelnök szerint Magyarországnak és Lengyelországnak nemcsak komoly pénz-összegeket sikerült szereznie, hanem a tanácskozáson megvédte nemzeti büszkeséget is.

A jogállamiság kapcsán Magyarországgal szembeni kettős mércére hívta fel a figyelmet csütörtökön Szájer József. A fideszes EP-képviselő az Európai Parlament plenáris ülésén szólalt fel. A baloldali többségű EP állás-foglalást szavazott meg, amelyben kifejezik sajnálatukat, hogy az uniós csúcson elfogadott kompromisszum nem köti egyértelműen a jogállamiság betartásához az unió pénzeket. A fideszes képviselők nemmel szavaztak. Az uniós csúcsról Deutsch Tamás azt mondta: hatalmas győzelem a magyar polgároknak, és súlyos vereség a magyar ellenzéknek.

Megállították a liberális brigádok nemzetközi támadását a magyar és a lengyel erők. Erről a Kossuth Rádióban beszélt pénteken a miniszterelnök Az uniós költségvetési vitát értékelve a Orbán Viktor elmondta: a bevándorlás-párti országok pénzügyi eszközökkel akarták zsarolni Magyarországot, de ez nem sikerült. A miniszterelnök hangsúlyozta: csapata 5 nap alatt ezer milliárd forintot keresett Magyarországnak.

Beismerte Karácsony Gergely, hogy idén már biztosan nem számíthat klimatizált metró-kocsikra az utazóközönség. A kampányában még hűtő-berendezéseket ígérő főpolgármester most ventilátorokat szereltetne be a szerelvényekbe. A fővárosi Fidesz szerint ez olyan, mintha valaki erdőtüzet akarna oltani locsolókannával.

Nem átgondolt és ésszerűtlen az erzsébetvárosi önkormányzat forgalom-csillapítási terve - mondta a kerület fideszes önkormányzati képviselője. Budapest 7. kerületének DK-s vezetése, augusztustól 129 parkolóhelyet szüntet meg a belvárosi részen, több helyen sebességkorlátozást vezet be, és úgy változtatja meg az egy-irányú utcákban a haladási irányokat, hogy minél jobban lassítsa a forgalmat.

Hiteles politikusnak tartja momentumos párttársa, az időseket és nyugdíjasokat támadó Kádár Barnabást. A Momentum alapító tagja komoly felháborodást okozott azzal a bejegyzésével, amelyben azt tanácsolta az idősebb korosztálynak, hogy maradjon otthon szavazáskor, bízzák inkább a fiatalokra a döntést. A Nyugdíjasok Országos Szövetségének elnöke hangsúlyozta: az idősek szavazati jogát nem szabad megkérdőjelezni.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!