2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 03:00

Napról napra

Napról napra: Hungarofób és xenofób volt Szabó Tímea felszólalása

A Hír TV eheti Napról napra című műsorában szó esett arról többek között, hogy új szabályok jönnek a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, de a párbeszédes Szabó Tímea parlamenti kirohanása is terítékre került.

  • Napról napra: Hungarofób és xenofób volt Szabó Tímea felszólalása

Orbán: Fő az óvatosság

Lezárul a védekezés első szakasza jövő hét végén, a kijárási korlátozás helyett új szabályok jönnek - jelentette be a miniszterelnök a Kossuth rádióban. Orbán Viktor szerint az újraindítással kapcsolatban fő az óvatosság.

Szabó Tímea felszólalása hungarofób és xenofób volt

Idegengyűlölőnek és hungarofóbnak nevezte a miniszterelnökséget vezető miniszter Szabó Tímea hétfői parlamenti felszólalását. A Párbeszéd politikusa azt kifogásolta, hogy a magyar kormány a határon túli magyaroknak is juttatott szájmaszkot. Bölöni László labdarúgó, 108-szoros, erdélyi származású román válogatott nyílt levelet intézett Szabó Tímeához, amelyben azt írja: visszaadják a 60 ezer maszkot, vagy annak az árát.

A kiskunhalai járványkórház felkészült a betegek érkezésére

Példa nélküli, szigorú szabályokat vezettek be a kiskunhalasi mobil kórházban. Az Európában egyedülálló intézményt a Hír TV stábja az elsők között járhatta be teljes egészében. Forgatócsoportunk megnézhette azt a különleges technikai rendszert amelynek köszönhetően a vírus semmilyen körülmények között nem juthat ki az épületből.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!