2021. 10. 20. Szerda Vendel napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 23:00

Napról napra

Napról napra: Az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt

A hét legfontosabb belpolitikai eseményeivel várja Önöket Napról-napra című műsorunk, amelyben többek között szó lesz a Momentum csepeli ellenzéki összefogásból való kihátrálásáról, Vona Gábor pártok nélküli önkormányzati víziójáról és Gyurcsányék összefonódásáról egy korrupt bürokratával Brüsszelben.

Nem vesz részt a Momentum a csepeli ellenzéki összefogásban.

A párt helyi politikusa közösségi oldalán azt írta: azért lépnek ki az együttműködésből, mert a helyi szervezetük nem tud együttműködni a csepeli MSZP-vel. A szocialisták és Karácsony Gergely abban bíznak, hogy a Momentum meggondolja magát.

Pártok nélküli önkormányzatok ötletével állt a nyilvánosság elé a Jobbik egykori elnöke.

Vona kedden bejelentette: azt tervezi, hogy időnként provokatív javaslatokkal a nyilvánosság elé áll. Első ilyen a pártok nélküli önkormányzatokról szóló társadalmi vita ötlete. A Jobbik egykori első embere szerint nincs szükség pártokra a választásokon és a helyi testületekben. Ötletének nem örült az ellenzék.

Nyugdíjcsalás gyanúja merül fel Dobrev Klára portugál asszisztensénél.

A Fidesz egyértelmű választ vár többek között arra, hogy Gyurcsányék miért alkalmaznak egy korrupt bürokratát Brüsszelben, illetve valóban azért foglalkoztatják-e, hogy meglegyen az uniós nyugdíjhoz szükséges tízéves szolgálati ideje.

 A teljes műsor itt tekinthető meg : 

 

Hír TV

További epizódok

Napról napra: Egyre több a koronavírus-fertőzött hazánkban

A héten történt legfontosabb itthoni események összefoglalója. 2021. október 16.

Napról napra: Minden eddiginél magasabb nyugdíjprémiumot kap 2,5 millió nyugdíjas.

A héten történt legfontosabb események összefoglalója. 2021. október 09.

Napról napra: A kormány nem tervez szigorításokat a koronavírus miatt

A héten történt legfontosabb események összefoglalója. 2021. szeptember 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!