2019. december 16.,
hétfő, Etelka, Aletta napja

Napról napra: Az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt

Hír TV

2019. augusztus 11., vasárnap 19:46

A hét legfontosabb belpolitikai eseményeivel várja Önöket Napról-napra című műsorunk, amelyben többek között szó lesz a Momentum csepeli ellenzéki összefogásból való kihátrálásáról, Vona Gábor pártok nélküli önkormányzati víziójáról és Gyurcsányék összefonódásáról egy korrupt bürokratával Brüsszelben.

Nem vesz részt a Momentum a csepeli ellenzéki összefogásban.

A párt helyi politikusa közösségi oldalán azt írta: azért lépnek ki az együttműködésből, mert a helyi szervezetük nem tud együttműködni a csepeli MSZP-vel. A szocialisták és Karácsony Gergely abban bíznak, hogy a Momentum meggondolja magát.

Pártok nélküli önkormányzatok ötletével állt a nyilvánosság elé a Jobbik egykori elnöke.

Vona kedden bejelentette: azt tervezi, hogy időnként provokatív javaslatokkal a nyilvánosság elé áll. Első ilyen a pártok nélküli önkormányzatokról szóló társadalmi vita ötlete. A Jobbik egykori első embere szerint nincs szükség pártokra a választásokon és a helyi testületekben. Ötletének nem örült az ellenzék.

Nyugdíjcsalás gyanúja merül fel Dobrev Klára portugál asszisztensénél.

A Fidesz egyértelmű választ vár többek között arra, hogy Gyurcsányék miért alkalmaznak egy korrupt bürokratát Brüsszelben, illetve valóban azért foglalkoztatják-e, hogy meglegyen az uniós nyugdíjhoz szükséges tízéves szolgálati ideje.

 A teljes műsor itt tekinthető meg : 

 

Hír TV