2020. november 23.,
hétfő, Kelemen, Klementina napja

Napról napra: A második hullám elleni közös védekezés is sikerülni fog

Hír TV

2020. szeptember 27., vasárnap 17:50

Most felkészültebb az ország a koronavírus-járvány elleni védekezésben, mint tavasszal -mondta hétfőn a miniszterelnök a Parlament őszi ülésszakának első ülésén. Orbán Viktor napirend előtti felszólalásában hangsúlyozta: a járvány első hullámát a magyar emberekkel összefogva sikeresen védték ki és most, a második hullám elleni közös védekezés is sikerülni fog.

Orbán Viktort és a kormány járvány elleni intézkedéseit támadta az ellenzék. Gyurcsány Ferenc a szólásszabadságért aggódott. A Jobbik elnökétől trágársága miatt elvette a házelnök a szót.

Megtaláltuk a koronatanút. A kispesti szocialisták belső körének tagja megerősítette és hitelesítette az Informátor stábjának a korábban bemutatott korrupcióról szóló felvételeket.

Bíró László korábban egy csernelyi varrodát üzemeltetett, amit átjátszott egy strómannak, aki egy évvel később be is döntötte a szövetkezetet.

Megjelent a koronavírus a Színművészeti Egyetemet blokád alatt tartók között is. A történtek ellenére csütörtökön figyelmeztető sztrájkot tartottak az egyetemen.

Hír TV