2021. április 10.,
szombat, Zsolt napja

Napról napra: A Gyurcsány-párt valótlanságokat állít

2021. március 14., vasárnap 17:50

Újabb 450 ezer vakcina érkezett Magyarországra - jelentette be Orbán Viktor. A Miniszterelnökséget vezető miniszter arra kérte az Európai Uniót, hogy hozzák nyilvánosságra az oltóanyag szerződéseket. A magyar kormány ezt már megtette a kínai és az orosz vakcinákkal kapcsolatban.

Fejezze be a baloldal és Gyurcsány Ferenc az oltásellenes nyilatkozatokat, mert ezzel emberéleteket veszélyeztetnek - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. A DK elnöke szerdán azt állította közösségi oldalán, hogy Magyarország az utolsó a vakcinák beadásában.

Elhárította a Hír TV riporterének kérdését Gyurcsány Ferenc. A DK elnökét arról szerettük volna megkérdezni, hogy mi a véleménye az Európai Bizottság döntéséről, miszerint rendben van, ha a tagállamok orosz vagy kínai vakcinát szereznek be. Gyurcsányék korábban mindkét vakcinát támadták, még petíciót is indítottak ellene.

Magyarországra járnak koronavírus elleni oltásért a határon túli magyarok - állítja Vadai Ágnes. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a Gyurcsány-párt valótlanságokat állít és nincs más célja, mint a gyűlöletkeltés.

Elvenné az eddigi családtámogatási rendszer több elemét a Momentum. Erről a párt elnöke beszélt az ATV-ben. Fekete-Győr András elmondta: megváltoztatnák a családi adókedvezmény rendszerét is. Helyette a nagycsaládok is ugyanannyi támogatást kapnának, mint akik kevesebb gyermeket nevelnek. A KDNP frakciószóvivője szerint a magyar családok ismerik ezt a tempót, hiszen 2002. után a szocialista Gyurcsány vezette kormányzás egyszer már szétverte a jól kiépült családtámogatási rendszert.

HírTV