2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Napi aktuális

Wintermantel Zsolt: Rendkívül ízléstelen Karácsonyék politikai propagandája

Politikai marketingre használja a BKK az utasforgalmi tájékoztató rendszerét - írja a Magyar Nemzet. A 4-6-os villamoson például tinédzsereket buzdítanak politikai véleménynyilvánításra. Vendégünk volt Wintermantel Zsolt, a főváros Fidesz frakcióvezetője.

  • Wintermantel Zsolt: Rendkívül ízléstelen Karácsonyék politikai propagandája

A Magyar Nemzet azt írja, a metróaluljárók hatalmas üvegfelületeire, táblákra helyeztek ki politikai üzeneteket, de a járatokon, az utastájékoztatási funkciót ellátó hangszórókból is megszólal a politikai üzenet.

A 4-es 6-os villamoson, de akár buszjáratokon is hallható a kérdés, 

„Kedves fiatalok, tudjátok, hogy már 14 éves kortól beleszólhattok Budapest ügyeibe?”.

A felhívásban arra buzdítanak mindenkit: vegyenek részt a Karácsony Gergely-féle lakógyűlésen. 

A HírTV stúdiójában Wintermantel Zsolt, a főváros Fidesz frakcióvezetője ízléstelennek nevezte a főváros politikai propagandáját. 

Nagyon-nagyon visszás az a helyzet, amikor sok 10, 100 millió forintot költ el kampányra, miközben azt mondja, hogy a kormány miatt nincsen pénze

- mutatott rá. 

Wintermantel Zsolt szerint nagyon visszás, hogy Karácsony Gergely főpolgármester a kormányra akarja kenni Budapest csődközeli helyzetét, közben pedig rengeteg pénzt költ el kampányra. 

További epizódok

 Több száz kutyaként azonosított ember gyűlt össze Berlinben

Több száz kutyaként azonosított ember gyűlt össze Berlinben

A '70-es évek filmjeiben a fériak cigarettáztak, motoroztak, ma ott tartunk, hogy gyereket akarnak szülni és állati jelmezekbe bújnak. A héten ezer ember gyűlt össze Berlinben, kutyajelmezben, mert ők inkább ebnek tartják magukat, nem embernek. Vendégünk volt Dezse Balázs újságíró. 2023. szeptember 22.
Sipos Jenő: Társadalmi esemény lett a magyar válogatott mérkőzése

Sipos Jenő: Társadalmi esemény lett a magyar válogatott mérkőzése

A magyar labdarúgó-válogatott telt ház előtt vívja soron következő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzését, ugyanis pénteken kevesebb mint három óra alatt minden jegy elkelt az október 14-i, szerbek elleni csoportrangadóra. Vendégünk volt Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője. 2023. szeptember 22.
Gőzerővel folyik a munka Pakson

Gőzerővel folyik a munka Pakson

Minden akadály elhárult a Paks II. beruházás megvalósítása elől az elmúlt évek előkészítése, engedélyeztetése révén, és minden feltétel adott ahhoz, hogy az építkezés megfelelő ütemben haladjon. A témában vendégünk volt Hárfás Zsolt az atombiztos blog szerzője. 2023. szeptember 22.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!