2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Napi aktuális

Wintermantel Zsolt: Arcátlanság, hogy a Gyurcsány-párt tagjai kedvezményesen nézhetik meg a fővárosi Katona József Színház előadásait + videó

Kedvezményes belépővel nézhetik meg a Gyurcsány-párt tagjai a Katona József Színház előadásait, a főváros eközben újabb területekre terjesztené ki a fizetős parkolást. Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője érkezett a Napi aktuális stúdiójába.

  • Wintermantel Zsolt: Arcátlanság, hogy a Gyurcsány-párt tagjai kedvezményesen nézhetik meg a fővárosi Katona József Színház előadásait + videó

Arcátlanságnak tartja a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője, hogy a Gyurcsány-párt tagjai kedvezményesen nézhetik meg a fővárosi Katona József Színház előadásait. Wintermantel Zsolt a Napi aktuálisban úgy fogalmazott, hogy megérti, ha egy fővárosi fenntartású teátrum marketing eszközökkel és akciókkal él, azonban nem elegáns olyan időkben ezt tenni, de ezt a nyilvánosság előtt, mindenki számára elérhetőnek kell lenni, nem pedig egy párt tagságának elérhetővé tenni.

Wintermantel Zsolt emellett beszélt még az interjúban arról is, hogy Karácsony Gergely és a baloldali többségű fővárosi közgyűlés bővítené a parkolózónákat Budapesten. Megítélése szerinte Karácsony Gergelynek jobban tenné, ha hátradőlne - mint ahogy eddig is tette - és városszervezési, valamint közlekedési kérdésekben kikérné a szakmai szervezetek véleményét. A Fidesz is preferálja a közösségi közlekedést, ehhez azonban arra lenne szükség, hogy az előző városvezetés idején megtervezett úgynevezett P+R parkolókat megépítse a főváros. Az autósoknak így lenne módjuk leparkolni autóikat és nem kellene, ehelyett azonban Karácsony sárga festékkel fest bicikli sávokat az aszfaltra.  

Nem lepte meg a kormánypárti politikust az sem, hogy Gyurcsány Ferenc végül beállt a főpolgármester mögé. Szerinte a mostani színjáték természetes következménye az elmúlt négy évnek.  

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!