2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:15

Napi aktuális

Vitályos Eszter: Nem tapasztalható hangnemváltás a baloldali ellenzéknél

117 fős lesz a Fidesz frakció, amely ismét Kövér Lászlót jelöli házelnöknek. Vendégünk volt Vitályos Eszter most megválasztott frakcióvezető-helyettes.

  • Vitályos Eszter: Nem tapasztalható hangnemváltás a baloldali ellenzéknél

A kormányoldal a korábbinál is nagyobb választási győzelme dacára is korrekt, kétharmad-egyharmados ajánlatot tett a parlamenti pozíciók elosztására. Vitályos Eszter elmondta, a a hétfői tárgyalás úgy alakult, hogy egyedül a DK-s Vadai Ágnes és Arató Gergely kért szót. A Fidesz által felvázolt javaslatra pedig úgy reagáltak, hogy szerintük az egy diktátum és visszavonulnak tanácskozási szünetre. 

Tehát, az az ellenzéki összefogás, amelyik a kampányban egy listaként szerepelt, az most ne találja ki hirtelen, hogy ők hat különböző frakció és hat különböző pártot alkotnak

- tette hozzá. 

A politikus rámutatott, egyébként a Mi Hazánk is azon az állásponton volt, hogy a bejutó listák arányában legyenek elosztva a lehetséges helyeket. 

Arra a kérdésre, hogy ki mondja ki a döntő szót, Vitályos Eszter elmondta, mivel nem született meg a közös indítvány a házelnök fog javaslatot tenni és az ő indítványa fog dönteni. 

Hír TV

További epizódok

Tordai néz át minden egyes papírt, amely Karácsony asztalára kerül + videó

Tordai néz át minden egyes papírt, amely Karácsony asztalára kerül + videó

Ötvenmilliónál is többe kerülhetett eddig az adófizetőknek Karácsony botrányba keveredett jogi főtanácsadója. Nagy Attila Tibor és Deák Dániel voltak műsorunk vendégei. 2023. december 05.
Megyeri Jonatán: Magyarország Európa legbiztonságosabb szigete a zsidók számára + videó

Megyeri Jonatán: Magyarország Európa legbiztonságosabb szigete a zsidók számára + videó

Pressman nagykövet szerint a magyar kormány bátorítja az antiszemitizmust. A téma kapcsán Megyeri Jonatán rabbi, a Neokohn főszerkesztője érkezett a Napi aktuális stúdiójába. 2023. december 05.
Bedrogozta a Hamász az izraeli túszokat + videó

Bedrogozta a Hamász az izraeli túszokat + videó

Gáza: Ritka békés pillanatok után ismét fellángolt a háború. Mi lesz a túszok sorsa? Skype-on kapcsoltuk Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértőt. 2023. december 05.

Legfrissebb híreink

A héten adják át a Nobel-díjakat + videó

A héten adják át a Nobel-díjakat + videó

A héten adják át a tudományos élet legnagyobb elismerését, a Nobel-díjat Stockholmban, amely vasárnap a Nobel-díj átadásával, és az azt követő rendkívül elegáns gálavacsorával zárul.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!