2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Napi aktuális

Végre egy igaz szó - Tucker Carlson új dokumentumfilmje hazánkról - az első visszhangok

Magyarország, mint példa - a déli, magyar határzár hatékonyságát méltatja Tucker Carlson, az amerikai neves konzervatív újságíró az itt forgatott Magyarország kontra Soros - harc a civilizációért című dokumentum-filmjében. A Fox News kommentátorának új műsora szerdán debütált az Egyesült Államokban. San Franciscóbólból kapcsoltuk Pataki Ildikót, a Magyar Diaszpóra Tanács tagját.

Pataki Ildikó közlése szerint nagyon várta az amerikai sztárújságíró Magyarországról forgatott filmjét! Kiemelte, a reakciók olyanok voltak, hogy milyen klassz, milyen szuper, végre egy igaz szó, végre a valóságot mutatja be, tehát nagyon jó visszhangot váltott ki.

Tucker Carlson a valóságot mutatja be Magyarországról (...) ha az ember rákeres arra, hogy miket mondanak róla, akkor láthatja, hogy őt is hazugságokkal, antiszemitizmussal támadják. Bizony a többi csatorna, akárcsak a CNN-re keresünk rá a baloldali mantrát fújja, sajnos

- tette hozzá. 

Teljes beszélgetés:

Exkluzív - Magyarország kontra Soros - hazánkban csak a HírTV-n Tucker Carlson új filmje – vasárnap 20 óra 30 perctől!

 

 

További epizódok

Schmidt Mária: Az emberek stabilitásra, stabil értékekre vágynak

A CPAC előadója volt a XXI. Század Intézet, valamint a Terror Háza Múzeum főigazgatója főigazgatója is. Schmidt Mária történésszel a konferencián készített interjút Gajdics Ottó. 2022. május 23.

Szánthó Miklós: A nyugati civilizációban formálódó új jobboldal egyik vezető ereje a magyar jobboldal

A konzervativizmus jövőjéről és a magyar példáról tanácskoztak a konzervatív világ legnagyobb alakjai két napig Budapesten. Mire jutottak? A stúdióban Szánthó Miklós, az Alapjogokért központ igazgatója. 2022. május 23.

Megtartják Márki-Zay Péterék a többmilliárdos kampánypénz maradékát

Vendégünk volt Nagy Ervin, a XXI. Század Intézed politikai elemzője. 2022. május 23.

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!