2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Napi aktuális

Varga Judit: Ezek forognak most kockán

Az Európai Bírósági ítélet után is folytatódhatnak a politikai csaták Brüsszel és az Orbán-kormány között. A Napi aktuálisban Varga Judit igazságügyi miniszterrel beszélgettünk, aki szerint a gyermekvédelmi törvény miatt bünteti az Európai Bizottság Magyarországot.

  • Varga Judit: Ezek forognak most kockán

Varga Judit szerint az Európai Bizottság a választás előtt politikai nyomást próbál gyakorolni a magyar kormányra azzal, hogy nem utalja el a helyreállítási alap Magyarországnak járó részét. Az igazságügyi miniszter a Napi aktuálisban elmondta, hogy a 2511 milliárd forintos program jár a magyaroknak, a bizottságnak pedig jogszabály írja elő, hogy kössön szerződést. Varga Judit arról is beszélt, hogy április 3-án 12 év teljesítményéről is szavaznak az emberek.

Nekünk nincs más dolgunk, minthogy megvédjük az eredményeket és elmondjuk a magyar választópolgároknak, hogy mi forog kockán. Tizenkét évnek a teljesítménye és az a megkezdett út, ami hozott ilyen gyarapodást Magyarország számára, mint a családpolitikában, hogy megállítottuk a bevándorlást. Ezek forognak most kockán. Nekünk egyetlen egy fő szabály van a magyar választók akarata, érdeke Magyarország nemzeti érdekei

- tette hozzá az igazságügyi miniszter.

Teljes beszélgetés: 

Hír TV

További epizódok

Az orosz-ukrán háború 225. napja

Az orosz-ukrán háború 225. napja

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt a Napi aktuális vendége. 2022. október 06.
Minden ellenzéki párt képviseltette magát a pedagógustüntetésen

Minden ellenzéki párt képviseltette magát a pedagógustüntetésen

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Nagy József, a 24.hu újságírója voltak a vendégeink. 2022. október 06.
Fazekas Csilla a Fidesz-KDNP jelöltje győzött a budavári időközi választáson

Fazekas Csilla a Fidesz-KDNP jelöltje győzött a budavári időközi választáson

Vendégünk volt Böröcz László, a Fidesz budavári választókerületének elnöke. 2022. október 06.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!