2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Napi aktuális

Tarlós István: Az ellenzék a tömeglélektan eszközeivel dolgozik

Budapest után Magyarországot is vezetné Karácsony Gergely, akinek eddigi főpolgármesteri munkájáról nincs jó véleménye az elődjének. Napi aktuális című műsorunk vendége volt Tarlós István volt főpolgármester, aki szerint az ellenzéki összefogásban csak a hatalomvágy a közös.

A jövő évi választáson utódaink jövője lesz a tét – jelentette ki Tarlós István. A volt városvezető szerint a jelenlegi kormányt és vezetését azért kell támogatni, mert államférfiként viselkedik a miniszterelnök és közvetlen környezet az illegális migráció, a nemzetpolitika, a kultúra és a családpolitika terén.

Az egykori főpolgármester kiemelte, a jövő generációjának sorsa hosszú időre eldőlhet 2022-ben, hiszen a felsorolt ügyek kezelése akár 180 fokos fordulatot is vehet a jelenlegi ellenzék által.

Tarlós István szerint némely ellenzéki vezető politikus kommunikációja a sztálinista-rákosista korszakra emlékeztet és „az az ember érzése, hogy nincsenek maguknál”.

Az ellenzék a tömeglélektan eszközeivel dolgozik, ami nem egy veszélytelen dolog. Amit szugerálnak bele egy ilyen hangulatban, azt vagy abszolút igazságként vagy abszolút tévedésként kezeli, ilyenkor a legkisebb ellenszenv is elég ilyenkor, hogy a reakciók szabályos gyűlöletté alalakuljanak – tette hozzá.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

 

 

További epizódok

Répássy Szabolcs: Az oltatlanok valós életveszélynek vannak kitéve

Több mint 1700-zal nőtt a Covid-fertőzöttek száma és 44 beteg hunyt el egy nap alatt. Egyre erősebb a negyedik hullám. Több kórházban már látogatási tilalmat rendeltek el. Dr. Répássy Szabolcs háziorvossal beszélgettünk. 2021. október 26.

Szanyi Tibor: Nem nagy sértés, ha egy minősített áruló árulózik

Árulókkal nem foglalkozunk - így reagált a DK-s Vadai Ágnes Szanyi Tibor mozgalmának, az ISZOMM-nak a javaslatára. Szanyi Tibortól megkérdeztük, hogy árulónak tartja-e magát. 2021. október 26.

Ezért kell átalakítani a Nyugati pályaudvart

A kormány a kötött pályát, a vasutat egy aranytartaléknak látja a kormány. De, akkor mi a probléma? A Napi aktuális vendége volt. Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára. 2021. október 26.

Legfrisebb híreink

Szaladt a lopott kerékpárral

A 39 éves férfi egy tatai intézmény kerékpárját ellopta, amit később a nyomozók a lakcímén megtalálták. Az elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták.

Hajnali meglepetés

A szécsényi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki Rimócon az otthonában bántalmazta ismerősét.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!