2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Zsuzsi asztala

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 14:00

Napi aktuális

Széles Gábor: Erősíteni kell Magyarország tranzitszerepét

Az Európai bizottság teljesen elzárná az orosz olajcsapokat. Az embargó a 27 tagország közül leginkább a magyar gazdaságot érintené. A kormány számításai szerint egy ilyen szankció teljesen romba döntené az eddig elért eredményeket. Vendégünk volt Széles Gábor nagyvállalkozó, a Videoton Holding és az Ikarus elnök-tulajdonosa.

A Magyarországon működő nagyvállalatok sem bírják sokáig finanszírozni az elszabadult energiaárakat – erről beszélt Széles Gábor a Napi aktuálisban. A nagyvállalkozó úgy vélte az új kormánynak kezelnie kell majd ezt a problémát.

Az elmúlt fél évben a villanynak, a gáznak, az energiahordozóknak az ára, amit kiszámláznak a vállalatoknak, az két-háromszorosára nőtt. Tehát sokáig ezt nehéz lenne bírni, illetve hát itt is majd valamiféle kormányzati politikára lesz szükség. Nem elsősorban a Videoton és az Ikarus miatt, hanem azok miatt a német autógyártók miatt, akik szintén nehezen viselik el ezeket az energiaárakat

- tette hozzá.

Hír TV

További epizódok

Ahhoz képest, hogy mennyire meleg van és milyen sokan vannak a Balatonban, kevés a vízibaleset

A Napi aktuálisba kapcsoltuk a Balatonon járőröző Bagyó Sándort, a Vizimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnökét. 2022. július 01.

A mérnöki kamara szerint sok az életveszélyes társasház Budapesten

Valóban kódolva van egy újabb baleset? Erről kérdeztük Kaplonyi Györgyöt, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének elnökét. 2022. július 01.

Pálfalvi Milán: Reményeink szerint az extraprofitadó ideiglenes megoldás és mielőbb véget ér a háború

Mire számíthatunk ősszel? Pálfalvi Milánt, a Nézőpont gazdasági elemzőjét kérdeztük a Napi aktuálisban. 2022. július 01.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!