2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Napi aktuális

Simicskó István: Márki-Zay Péternek önvizsgálatot kellene tartania a kijelentései miatt

A kormánypártok szerint az április 3-ai választás tétje, hogy folytatódik Magyarország építését, vagy visszatér a Gyurcsány-Bajnai-korszak. A Napi aktuális vendége Simicskó István, a KDNP parlamenti frakcióvezetője volt.

  • Simicskó István: Márki-Zay Péternek önvizsgálatot kellene tartania a kijelentései miatt

A KDNP szégyennek tartja, hogy az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje miközben magát jobboldaliként határozza meg, addig arról beszél, hogy egyszerre képviseli a kommunistákat és a fasisztákat. Máki-Zay Péter ugyanakkor azt mondja, hogy folyamatosan félreértelmezik a mondatait.

Simicskó István szerint a rendszerváltás óta nem sértegették úgy a választóka, mint most Márki-Zay Péter. A KDNP frakcióvezetője elmondta, hogy az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjének önvizsgálatot kellene tartania a kijelentései miatt. A kereszténydemokrata politikus

szégyennek tartja, hogy Márki-Zay magát jobboldaliként határozza meg, miközben arról beszél, hogy egyszerre képviselik a kommunistákat és a kommunistákat.

Teljes beszélgetés: 

Hír TV

További epizódok

Egyenlő arányban osztaná el a hat párt között a büntetést az ÁSZ + videó

Egyenlő arányban osztaná el a hat párt között a büntetést az ÁSZ + videó

Kellemetlen ajándék Mikulásra: a Számvevőszék 260 millióra büntette az ellenzéki pártokat, de fejenként félmilliárd is lehet a vége. Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Kovács András, az Origo újságírója voltak a vendégeink. 2023. december 06.
Alapképzettséghez kötné a szavazati jogot a Mi Hazánk + videó

Alapképzettséghez kötné a szavazati jogot a Mi Hazánk + videó

Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke érkezett a stúdióba. 2023. december 06.
Köves Slomó: a fény legyőzi a sötétséget + videó

Köves Slomó: a fény legyőzi a sötétséget + videó

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija volt a Napi aktuális vendége. 2023. december 06.

Legfrissebb híreink

Számlagyártás mellett cégeltüntetéssel is foglalkozott a letartóztatásban lévő ügyvéd

Számlagyártás mellett cégeltüntetéssel is foglalkozott a letartóztatásban lévő ügyvéd

A nyilvános adatok szerint cégeltüntetésben is jártas Vig Mór. A praxistól eltiltott jogászt a napokban tartóztatta le a bíróság, mert a gyanú szerint több száz milliós számlagyárat üzemeltetett, de a férfi korábban egy nagy csalássorozatban is részt vett. Érdekes ellentmondás, hogy Vig Mór testvére, Vig Dávid eközben jó ideje harcos jogvédőként vezeti a Soros-hálózathoz sorolható Amnesty International Magyarországot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!