2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Napi aktuális

Ságvári Pál: Kezelhető a magas energiaárak kockázata

Hétről hétre újabb rekordok dőlnek meg az európai energiatőzsdéken, mindez hogyan érinti Magyarországot? Ságvári Pál az energiahivatal nemzetközi kapcsolatokért felelős elnökhelyettese lesz a vendégem.

HírTV

További epizódok

Répássy Szabolcs: Az oltatlanok valós életveszélynek vannak kitéve

Több mint 1700-zal nőtt a Covid-fertőzöttek száma és 44 beteg hunyt el egy nap alatt. Egyre erősebb a negyedik hullám. Több kórházban már látogatási tilalmat rendeltek el. Dr. Répássy Szabolcs háziorvossal beszélgettünk. 2021. október 26.

Szanyi Tibor: Nem nagy sértés, ha egy minősített áruló árulózik

Árulókkal nem foglalkozunk - így reagált a DK-s Vadai Ágnes Szanyi Tibor mozgalmának, az ISZOMM-nak a javaslatára. Szanyi Tibortól megkérdeztük, hogy árulónak tartja-e magát. 2021. október 26.

Ezért kell átalakítani a Nyugati pályaudvart

A kormány a kötött pályát, a vasutat egy aranytartaléknak látja a kormány. De, akkor mi a probléma? A Napi aktuális vendége volt. Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára. 2021. október 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!