2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 22:00

Napi aktuális

Papp Ágota: Elkezdődött a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülése Esztergomban

Kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz-KDNP Esztergomban. A helyszínről kapcsoltuk tudósítónkat, Papp Ágotát, akit Gerhardt Máté kérdezett a történésekről.

- Milyen témák várhatóak a parlamenti időszak előtt? Miről fognak beszélgetni a kormánypártok?

 - Ezekben a percekben veszi kezdetét a frakcióülés. Az elmúlt másfél-két órában szinte minden vendég megérkezett, a helyszínen van már Orbán Viktor miniszterelnök is.

Kocsis Máté frakcióvezető tájékoztatása szerint szokás szerint Orbán Viktor politikai helyzetértékelésével és feladatszabásával kezdődik majd a tanácskozás.

Teljes tudósítás:

Hír TV

További epizódok

Tarlós István: Az ellenzék a tömeglélektan eszközeivel dolgozik

Napi aktuális című műsorunk vendége volt Tarlós István volt főpolgármester, aki szerint az ellenzéki összefogásban csak a hatalomvágy a közös. 2021. szeptember 20.

Hekkertámadás vagy rendszerhiba?

Továbbra sem lehet tudni, miért mondott csődöt az ellenzéki előválasztás rendszere a hétvégén. A Napi aktuális vendége volt Ifj. Lomnici Zoltán jogi szakértő. 2021. szeptember 20.

Hollik István: Már közel félmillió támogatója van a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony petíciónak!

Parázs vita az őszi ülésszak első napján! Napi aktuális című műsorunk vendége volt Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. 2021. szeptember 20.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!