2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Napi aktuális 08:05

Napi aktuális

Nyitrai Zsolt: A 15 évvel ezelőtti Gyurcsány-terrorért senki sem kért bocsánatot azóta sem

„Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül a Góliát.” Brüsszelnek is üzent a miniszterelnök szombaton a 56-os forradalom 65. évfordulóján. Kivel kell megküzdenie a jobboldalnak áprilisig? A Napi aktuálisban Nyitrai Zsolt, a Fidesz parlamenti képviselője volt vendégünk.

„15 évvel ezelőtt történt rendőrattakért és Gyurcsány-terrorért azóta sem kért senki elnézést vagy bocsánatot, hiszen nagyon sokan megsérültek a rendezvény résztvevői közül, de ahogy a miniszterelnök úr is említette most október 23-án, ez egy olyan súlyos megcsúfolása volt az ünnepnek a szabadságnak a vérbe fojtása, hogy valószínűleg ezt sosem fogjuk tudni elfelejteni"

Hír TV

További epizódok

A városvezetés Budapest utolsó nagy egybefüggő zöldterületét készül felszámolni

Vendégünk volt Bús Balázs Óbuda volt polgármestere. 2021. december 03.

Hollik István: Márk-Zay szeretetpolitikáról beszél, közben folyamatosan gyűlölködik

Vendégünk volt Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. 2021. december 03.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!