2022. 01. 28. Péntek Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Napi aktuális

Nagy Ervin: Ismét hazugságspirálba keveredett Karácsony Gergely

Írásbeli figyelmeztetést kapott a fővárosi vagyonkezelő elnöke, aki befektetőkkel egyeztetett a Városháza eladásáról. Lehet-e politikai felhatalmazás nélkül ilyen fajsúlyos ügyben tárgyalni? A témával kapcsolatban Nagy Ervint, a XXI. Század Intézet elemzőjét kérdeztük.

Óriási a zűrzavar a Városházán! A főpolgármester kezdi elveszteni a hitelességét, állandóan áldozatnak állítja be magát.

Karácsony Gergely után Márki-Zay brüsszeli ténykedését is elemezte Nagy Ervin. 

A magyar kormány nem Európai Unió ellenes, nem akar kilépni! Márki-Zay valótlant állít ezzel kapcsolatban.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

További epizódok

Nógrádi György: Az oroszok két esetben támadják meg Ukrajnát

Háború a szomszédban? Még nem oldódott meg az ukrán-orosz konfliktus. Ki milyen eredménnyel lenne elégedett? Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel beszélgettünk. 2022. január 27.

Kazahsztán túlélte a terroristák által szervezett tüntetéseket

A tüntetések után reformok Kazahsztánban. Abdrasova Zsanibek, a Kazah Köztársaság magyarországi rendkívüli és meghatalmazott nagykövete volt a HírTV vendége. 2022. január 27.

Végre egy igaz szó - Tucker Carlson új dokumentumfilmje hazánkról - az első visszhangok

Tucker Carlson, a Fox News kommentátorának új filmje szerdán debütált az Egyesült Államokban. A Magyarország kontra Soros - Harc a civilizációért című alkotást a HírTV nézői vasárnap 20 óra 30 perctől láthatják majd. Az Egyesült Államokból kapcsoltuk Pataki Ildikót, a Magyar Diaszpóra Tanács tagját. 2022. január 27.

Legfrissebb híreink

Tombol a járvány

Itthon ma is meghaladta a 17 ezret a regisztrált covid fertőzöttek száma.

Ünnepel a Városligeti Műjégpálya

Szombaton ünnepli 152. születésnapját a Városligeti Műjégpálya. Az esemény egyfajta pótünnepség is lesz, mert a két esztendővel ezelőtti jubileumi emlékezés elmaradt a koronavírus-járvány miatt - tájékoztatta a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) az MTI-t.

Műsorok

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kapcsolódó tartalmak

Csibi Lóránd: Nekünk, amerikai magyaroknak nagyon fontos Tucker Carlson dokumentumfilmje

Magyarország, mint példa - a déli, magyar határzár hatékonyságát méltatja Tucker Carlson, az amerikai neves konzervatív újságíró az itt forgatott dokumentumfilmjében. A Magyarország kontra Soros - harc a civilizációért című filmet ma mutatja be a FOX News. Az Egyesült Államokból kapcsoltuk Csibi Lórándot, a Clevelandi Magyarokért Alapítvány elnökét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!