2022. 01. 24. Hétfő Timót napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Napi aktuális

Megalakult a német kormánykoalíció

Hivatalosan aláírták a következő német szövetségi kormány munkáját megalapozó koalíciós szerződést a szociáldemokraták, a Zöldek és a liberálisok vezetői kedden Berlinben. Pócza István, a Batthyány Lajos Alapítvány programfelelőse volt a vendégünk.

Hír TV

További epizódok

Ferencz Orsolya: Valós az aszteroida-becsapódás veszélye

Nagy a baj a NASA szerint! Bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe. A jelenlegi műszerekkel ugyanis nem mindegyik kisbolygó mozgása érzékelhető. Mekkora az esélye egy becsapódásnak? Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos volt a HírTV vendége. 2022. január 21.

Pandémia előtti időket idéz a migránsok száma az unió külső határain

A koronavírus előtti időket idézi az illegális határátlépések száma az Európai Unió külső határainál. A Migrációkutató Intézet elemzése szerint Kelet-Európa térségében egy új migrációs válsággóc alakult ki. Kapcsoltuk Tóth Klaudia kutatót. 2022. január 21.

Német, holland és amerikai pénzek is áramolnak Márki-Zay és Kész Zoltán hátországába

Német, holland és amerikai pénzek is áramlanak az ellenzék miniszterelnök-jelöltjéhez. Erről írt a kontra.hu. Kik finanszírozzák Márki-Zay Péter kampányát? Both Hunor újságíróval beszélgetett Gerhardt Máté műsorvezető. 2022. január 21.

Legfrissebb híreink

Célpont: Van-e visszaút

Célpont, a HírTV oknyomozó riportműsora ezúttal a mindennapjaink részévé vált LMBTQ propagandát vette górcső alá.

Hiányozni fog…

Ez most valóban poszttrauma – már ami a szerző érzéseit, fájdalmát illeti.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Dömötör: Nemet kell mondani az egészségügy privatizációjára

A miniszterelnök szerint sértő az ápolókra és az orvosokra nézve, ahogy Magyarországon az ellenzék támadja a járvány elleni védekezést. Közben Márki-Zay Péter Indiába küldené szemműtétre a magyarokat. Mit tervez az egészségügyben az ellenzék és mit a kormány? Dömötör Csaba államtitkár a stúdióban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!