2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Napi aktuális

Május 19-én kezdődik a CPAC Hungary

Május 19–20. között Magyarország ad otthont az első európai Konzervatív Politikai Akció Konferenciának a CPAC-nek. A részletekről Szánthó Miklóst, az Alapjogokért Központ igazgatóját kérdeztük.

CPAC volt már egy pár más kontinensen Brazíliában, Ausztráliában, de Európában még sosem - ezt Szánthó Miklós mondta a napi aktuális című műsorunkban.

Nem találtak olyan országot és olyan szervezőpartnert, amelyről azt tudták volna jó szívvel mondani, hogy valóban annak a konzervatív credónak a megvédésében érdekelt, mint amiben az amerikai jobboldal is

- tette hozzá az Alapjogokért Központ igazgatója.

Kiemelte, 

mára már látszik, hogy Magyarország annyira a konzervatív reneszánsz epicentrumává vált, hogy érdemes lett idehozni a rendezvényt, érdemes volt egy partnert találni az Alapjogokért Központ személyében vagy intézményében, és együtt megcsinálni ezt a rendezvényt, amelynek a másik különlegessége, hogyha a szervezési oldaltól eltekintünk, az az, hogy teljesen nyíltan és sallangmentesen az Isten, haza, család hármas egysége mellett fog hitet tenni. Ezek azok a tartópillérei a konzervatív közösségnek világszerte.

Hír TV

További epizódok

Ahhoz képest, hogy mennyire meleg van és milyen sokan vannak a Balatonban, kevés a vízibaleset

A Napi aktuálisba kapcsoltuk a Balatonon járőröző Bagyó Sándort, a Vizimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnökét. 2022. július 01.

A mérnöki kamara szerint sok az életveszélyes társasház Budapesten

Valóban kódolva van egy újabb baleset? Erről kérdeztük Kaplonyi Györgyöt, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének elnökét. 2022. július 01.

Pálfalvi Milán: Reményeink szerint az extraprofitadó ideiglenes megoldás és mielőbb véget ér a háború

Mire számíthatunk ősszel? Pálfalvi Milánt, a Nézőpont gazdasági elemzőjét kérdeztük a Napi aktuálisban. 2022. július 01.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!