2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 22:50

Napi aktuális

Lovászy László Gábor: Más uniós tagállamok is hasonló kihívásokkal küzdenek, mint Magyarország

Lovászy László Gábor miniszteri biztost az unióban megjelenő és kézzel fogható kettős mérce kapcsán kérdezte Gerhardt Máté műsorvezető.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

További epizódok

Gulyás Gergely: Gyurcsány a rendőrterrort a forradalom 50. évfordulójára időzítette

Az ’56-os állami és önkormányzati rendezvényeken nem kell alkalmazni a veszélyhelyzeti intézkedéseket, vagyis nem kell például védettségi igazolvány. Az október 23-ai megemlékezésekről Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdeztük a Napi aktuálisban. 2021. október 21.

Kálomista Gábor: Hajlamosak vagyunk elfelejteni a történelmünket

Mozikban az őszödi beszédet és annak következményeit feldolgozó politikai krimi. Az esti premier előtt Kálomista Gábor producerrel beszélgetett Gerhardt Máté Napi aktuális című műsorunkban. 2021. október 21.

Nógrádi György: Egyre több ország mondja, hogy a magyaroknak igazuk volt

Egyre erősödik a migrációs nyomás. Ezért - Magyarország szerint - Brüsszelnek változtatnia kell az eddigi álláspontján, nem pedig támadnia a határaikat megvédő államokat. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel elemezzük a kialakult helyzetet. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Csörte: Hatalmas vita az uniós csúcson

A nap vitája! Itt bármi megtörténhet és nincs mellébeszélés. A stúdióban Pulai András, a Publicus Intézet igazgatója. És itt volt velünk Tóth Norbert nemzetközi jogász A vitát két elemző újságíró, Kovács András és Kósa András értékelte. Aki pedig a szabályokat betartatta: Pindroch Tamás.

Így készülnek a magyar búvárúszók

Hajnali 6 órakor a Margitszigeten már javában zajlik az élet. A fiatalok a közelgő Uszonyosúszó Világkupára készülnek. A búvárúszásnak három válfaja ismert: az uszonyos úszás, a búvárúszás, és a tájékozódási búvárúszás.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!