2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Napi aktuális

Kovács Zoltán: Az ellenőrizhetőségét tekintve a magyar választási rendszer kiemelkedik az európai mezőnyből

Cinikusnak és abszurdnak tartja a magyarországi választási csalás vádját a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár. Mi lehet a háttérben? Milyen kampányra és eredményre számít? Kovács Zoltánt kérdeztük.

„Egy dolgot nyilvánvalóan tudunk, hogy mind az arányosságát, az áttekinthetőségét, a transzparenciáját, azaz a megbízhatóságát és az ellenőrizhetőségét tekintve a magyar választási rendszer kiemelkedik az európai mezőnyből és nyilvánvalóan azért támadják, mert megpróbálják előkészíteni a terepet annak, hogy ne adj isten, a közvélemény-kutatásokból vagy éppen a szerencsétlenkedésből, ami zajlik a baloldalon, abból nem az a jövő vázolódik fel, amit egyébként ők szeretnének."

- válaszolta Kovács Zoltán.

Hír TV

További epizódok

Ifj. Lomnici Zoltán: Az Európai Unió lassan reagál

Vendégünk volt ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég jogi szakértője. 2022. május 24.

Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány

A nap politikai témáit elemeztük Csuhaj Ildikóval az ATV főmunkatársával és Kovács Andrással az Origó újságírójával. 2022. május 24.

Hollik István: Mi nem zsarolunk, kiállunk a magyar érdekekért

A kormánytagok eskütételével megalakult az ötödik Orbán Viktor miniszterelnök vezette kormány. A Napi aktuális vendége Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. 2022. május 24.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!