2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Napi aktuális

Kovács Zoltán: Az ellenőrizhetőségét tekintve a magyar választási rendszer kiemelkedik az európai mezőnyből

Cinikusnak és abszurdnak tartja a magyarországi választási csalás vádját a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár. Mi lehet a háttérben? Milyen kampányra és eredményre számít? Kovács Zoltánt kérdeztük.

„Egy dolgot nyilvánvalóan tudunk, hogy mind az arányosságát, az áttekinthetőségét, a transzparenciáját, azaz a megbízhatóságát és az ellenőrizhetőségét tekintve a magyar választási rendszer kiemelkedik az európai mezőnyből és nyilvánvalóan azért támadják, mert megpróbálják előkészíteni a terepet annak, hogy ne adj isten, a közvélemény-kutatásokból vagy éppen a szerencsétlenkedésből, ami zajlik a baloldalon, abból nem az a jövő vázolódik fel, amit egyébként ők szeretnének."

- válaszolta Kovács Zoltán.

Hír TV

További epizódok

Schmidt Mária: Az emberek stabilitásra, stabil értékekre vágynak

A CPAC előadója volt a XXI. Század Intézet, valamint a Terror Háza Múzeum főigazgatója főigazgatója is. Schmidt Mária történésszel a konferencián készített interjút Gajdics Ottó. 2022. május 23.

Szánthó Miklós: A nyugati civilizációban formálódó új jobboldal egyik vezető ereje a magyar jobboldal

A konzervativizmus jövőjéről és a magyar példáról tanácskoztak a konzervatív világ legnagyobb alakjai két napig Budapesten. Mire jutottak? A stúdióban Szánthó Miklós, az Alapjogokért központ igazgatója. 2022. május 23.

Megtartják Márki-Zay Péterék a többmilliárdos kampánypénz maradékát

Vendégünk volt Nagy Ervin, a XXI. Század Intézed politikai elemzője. 2022. május 23.

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!