2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

StartStop

Következik:

Zsuzsi asztala 13:00

Napi aktuális

Kósa Lajos: Sokkal inkább egy honvédelmi politikusra, mint katonára van most szükség a HM-nél

Új honvédelmi minisztere lesz az ötödik Orbán-kormánynak. Benkő Tibort Szalay-Bobrovniczky Kristóf válthatja. Milyen súlya lesz a honvédelemnek a következő négy évben? Vendégünk volt Kósa Lajos a honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke.

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán megmutatta, kik lesznek az új kabinet erős emberei. Hogy pontosan ki miért felel, a jövő héten kiderül, de az biztos, hogy több területnek új felelőse lesz. Ilyen például a honvédelem.

Kósa Lajos szerint a biztonságpolitika és a gazdaság megerősítése lesz a legfontosabb feladata az új Orbán-kormánynak. A Fidesz alelnöke azt mondta, hogy a miniszterek kiválasztásánál fő szempont volt, hogy jó politikusok legyenek. Kósa Lajos, aki a honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke is úgy vélte: a honvédelmi tárcát például ezért nem Benkő Tibor vezeti majd.

További epizódok

Ahhoz képest, hogy mennyire meleg van és milyen sokan vannak a Balatonban, kevés a vízibaleset

A Napi aktuálisba kapcsoltuk a Balatonon járőröző Bagyó Sándort, a Vizimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnökét. 2022. július 01.

A mérnöki kamara szerint sok az életveszélyes társasház Budapesten

Valóban kódolva van egy újabb baleset? Erről kérdeztük Kaplonyi Györgyöt, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének elnökét. 2022. július 01.

Pálfalvi Milán: Reményeink szerint az extraprofitadó ideiglenes megoldás és mielőbb véget ér a háború

Mire számíthatunk ősszel? Pálfalvi Milánt, a Nézőpont gazdasági elemzőjét kérdeztük a Napi aktuálisban. 2022. július 01.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!