2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Napi aktuális

Kincses Gyula: Komplikáció esetén az orvos életet menthet

Rohamosan terjed a vírus új variánsa. A napokban 21 millió új omikron fertőzöttet regisztráltak világszerte. Kiknek ajánlja a negyedik oltást a Magyar Orvosi Kamara? Kincses Gulya elnökkel vitattuk meg a témát.

Cáfolta Márki-Zay Péter szülésre vonatkozó kijelentéseit a Magyar Orvosi Kamara elnöke. A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint ugyanis nem kell orvos a szüléshez, egy fórumon mondta azt, hogy egy szülésznő jelenléte is elegendő a csecsemőkvilágrajöveteléhez. Kincses Gyula azonban kiemelte, hogy komplikáció esetén az orvos életet menthet.

Remélem, hogy a szülész kollegák nem fognak nagyon megharagudni rám, azért amit mondok, hogy annak, hogy ennyire szülészközpontú a magyar szülészet, vagy az igen, abban azért a hálapénz egy jelentős szerepet játszott. Ma azt gondoljuk, hogy szülész nélkül nem lehet szülészet, de szülés az nem feltétlenül kell, hogy jelen legyen, mármint annál a konkrét szülésnél, csak nem lehet azt, hogy azon az osztályon nincs. De ezek folyamatként értelmezhetők

- tette hozzá.

Hír TV

További epizódok

Schmidt Mária: Az emberek stabilitásra, stabil értékekre vágynak

A CPAC előadója volt a XXI. Század Intézet, valamint a Terror Háza Múzeum főigazgatója főigazgatója is. Schmidt Mária történésszel a konferencián készített interjút Gajdics Ottó. 2022. május 23.

Szánthó Miklós: A nyugati civilizációban formálódó új jobboldal egyik vezető ereje a magyar jobboldal

A konzervativizmus jövőjéről és a magyar példáról tanácskoztak a konzervatív világ legnagyobb alakjai két napig Budapesten. Mire jutottak? A stúdióban Szánthó Miklós, az Alapjogokért központ igazgatója. 2022. május 23.

Megtartják Márki-Zay Péterék a többmilliárdos kampánypénz maradékát

Vendégünk volt Nagy Ervin, a XXI. Század Intézed politikai elemzője. 2022. május 23.

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!