2024. 04. 30. Kedd Katalin, Kitti napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Napi aktuális

Jeszenszky Géza: Szembesíteni kellene David Pressmant a magyar kormánnyal a vízumügyben

Jeszenszky Géza korábbi külügyminiszter, amerikai nagykövet volt a Napi aktuális vendége, aki adásunkban fejtette ki véleményét az amerikai vízumszankcióval kapcsolatban.

  • Jeszenszky Géza: Szembesíteni kellene David Pressmant a magyar kormánnyal a vízumügyben

Jeszenszky Géza elmondta, hogy maximálisan egyetért Rétvári Bencével, aki szerint irreális kérés az Amerikai Egyesült Államoktól, hogy közel egymillió magyar állampolgár adatait kiadjuk nekik. Az egykori washingtoni nagykövet szerint célravezető lenne, ha le tudnák ültetni egy asztalhoz a jelenlegi amerikai magyar nagykövetet és Rétvári Bencét, hogy mindkét fél elmondhassa a saját véleményét.

A teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Most Magyar Péternek a DK-val van nagyon komoly összetűzése + videó

Most Magyar Péternek a DK-val van nagyon komoly összetűzése + videó

A Medián friss felmérése szerint Magyar Péter pártja a legerősebb ellenzéki párt, beelőzte a teljes baloldalt. Úgy tűnik, a Tisza Párt teljesen átformálta az ellenzéki oldalt. Lampé Ágnes újságíró és Kovács András újságíró ütközette véleményét a HírTV stúdiójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megkezdődött a próbakitermelés a turai kőolajkúton + videó

Megkezdődött a próbakitermelés a turai kőolajkúton + videó

Új kőolajlelőhelyet tárt fel Tura közelében a Mol. A témában vendégünk volt Hortay Olivér, a Századvég üzletágvezetője a HírTV Napi aktuális című műsorában, aki arról is beszélt, hogy Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter jó iránynak nevezte, hogy a Mol 10 forinttal csökkentette az üzemanyagárakat.
Sára Botond: Be fogom rúgni az ajtót + videó

Sára Botond: Be fogom rúgni az ajtót + videó

A józsefvárosiak szerint nagyon nagy bajban van a főváros VIII. kerülete. A helyiek nem szeretnének egy újabb öt évet eltölteni a Pikó-féle városvezetéssel. Erről Sára Botond, a kerületi Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje beszélt a Napi aktuálisban. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!